Header Ads


«Κάβα» 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!

«Κάβα» 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!


Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που θα κινηθεί με στόχο τις αλλαγές στο ρόστερ της. 
Η Ένωση είναι από τις περιπτώσεις των συλλόγων που θα μπορούσαν με κάποιες ενέργειες, να εξοικονομήσουν ένα σημαντικό ποσό, που θα τους επιτρέψει να ενισχυθούν, χωρίς να αλλάξουν δραματικά το μπάτζετ τους.
 Μιας και υπάρχουν 6 παίκτες, που μοιάζει δύσκολο να φορούν τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν.

Το βαρύ συμβόλαιο του Σιμάο

Ο Νταβίντ Σιμάο ήρθε στην ΑΕΚ ως μια επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο. Μάλιστα η Ένωση δαπάνησε και ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ για να τον φέρει από το Βέλγιο. Ο Πορτογάλος μέσος απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του και δόθηκε δανεικός στην Χάποελ Μπεερ Σεβά.
Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν τον υπολογίζει για την επόμενη μέρα της. Σε περίπτωση που βρεθεί η λύση για την διακοπή του συμβολαίου του, η Ένωση θα γλιτώσει ένα ποσό κοντά στις 450.000 ευρώ. Ενώ η… κάβα της θα μπορούσε να γίνει ακόμα μεγαλύτερη, στην πιθανότητα που συμφωνούσε για την πώληση του Σιμάο, με ένα μικρό ποσό.

Η περίπτωση του Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ προσέφερε αρκετά στην ΑΕΚ στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα. Συνέβαλλε στην κατάκτηση του τίτλου, έδωσε λύσεις, όμως φάνηκε να πιάνει… ταβάνι. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με την ΑΕΚ να μην έχει δείξει την πρόθεση να το ανανεώσει. Ο Σουηδός άσος αμείβεται αυτή τη στιγμή με 300.000 ευρώ τον χρόνο. Χρήματα που δείχνουν αρκετά, προκειμένου η ΑΕΚ να αποκτήσει έναν πιο ποιοτικό παίκτη, για το αριστερό άκρο της άμυνας. Για παράδειγμα ο Ινσούα, που είναι ένας εξαιρετικός αριστερός μπακ, δεν λαμβάνει περισσότερες από 250.000 ευρώ τον χρόνο από τον Παναθηναϊκό.

Οι κλιμακωτές απολαβές του Ντέλετιτς

Ο Μίλος Ντέλετιτς δεν κατάφερε να πιάσει στην ΑΕΚ και έτσι παραχωρήθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης. Παρά τις καλές του εμφανίσεις εκεί, μοιάζει δύσκολο να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία από τον Μάσιμο Καρέρα. Η Ένωση θα αναζητήσει τρόπους να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Σέρβου εξτρέμ, που προβλέπει κλιμακωτές απολαβές, για τα επόμενα δύο χρόνια. Μιας και για τη νέα σεζόν ο Ντέλετιτς προβλέπεται να πάρει 200.000 ευρώ, ενώ περίπου 250.000 προβλέπονται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Χρήματα πολλά, για έναν παίκτη που δεν έχει ρόλο στην ομάδα.

Το «στοίχημα» του Κλωναρίδη

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είχε πολλά σκαμπανεβάσματα σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ. Δεν κατάφερε να αποκτήσει σταθερό ρόλο στην ομάδα και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος, με τη λήξη του συμβολαίου του. Η ΑΕΚ δεν θα συνεχίσει να επενδύει στην περίπτωσή του. Με την αποχώρηση του «Κλώνα», η Ένωση θα εξοικονομήσει περίπου 250.000 ευρώ, χρήματα ικανά να γεμίσουν τον πάγκο της με μια πιο αξιόπιστη λύση. Πιθανότατα με έναν παίκτη που θα έχει και μια προοπτική για το μέλλον.

Μονόδρομος το «διαζύγιο» με Γιακουμάκη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πήρε πολλές ευκαιρίες φέτος, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία εξ αυτών. Ο δανεισμός του έμοιαζε μονόδρομος, ενώ πλέον η αποχώρησή του από την ομάδα μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανή. Ο Έλληνας φορ αμείβεται με ένα συμβόλαιο που φτάνει τις 100.000 ευρώ τον χρόνο. Χρήματα που η Ένωση μπορεί να βάλει στην άκρη το καλοκαίρι, γεμίζοντας τον κουμπαρά της για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Τα… «πήγαινε-έλα» του Βασιλαντωνόπουλου

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ΑΕΚ, με το πέρασμά του από την ομάδα να χαρακτηρίζεται από διαδοχικούς δανεισμούς. Αυτό φαίνεται πως θα τελειώσει το καλοκαίρι, με την Ένωση να αναζητά τους τρόπους για την αποδέσμευση του παίκτη. Ο Βασιλαντωνόπουλος καταλάμβανε τη θέση του… τρίτου δεξιού μπακ της ομάδας.

Θέση για την οποία δεν υπάρχει ανάγκη. Η ΑΕΚ μπορεί να γλιτώσει με μια πιθανή αποδέσμευση του Έλληνα άσου ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ. Χρήματα που θα μπορούσαν να προστεθούν σε αυτά που υπολογίζονται για μεταγραφές, σε θέσεις που όντως χρειάζεται ενίσχυση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.