Header Ads


Ίβιτς: «Ό,τι ζήσατε ήταν... light, όποιος δεν θέλει μπορεί να φύγει»

Ίβιτς: «Ό,τι ζήσατε ήταν... light, όποιος δεν θέλει μπορεί να φύγει»


Ο Ίλια Ίβιτς μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εκφράζοντας την απογοήτευση του για την ήττα από τον Παναθηναικό, ενώ υπογράμμισε ότι όποιος δεν θέλει, μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα, λέγοντας επίσης ότι η επίσκεψη των οπαδών ήταν... light σε σχέση με αυτά που έχει ζήσει ο ίδιος.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε με σκληρή γλώσσα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά από την ήττα με 3-2 από τον Παναθηναικό, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς αυτούς που επιθυμούν να αποχωρήσουν ότι μπορούν να το κάνουν αν δεν θέλουν να είναι στην ομάδα. Επίσης αναφέρθηκε και στην επίσκεψη των οπαδών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν... light σε σχέση με αυτά που έχει ζήσει ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλο αυτό που έχουμε ζήσει, αλλά πρώτα απ' όλα σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών μας, ότι ζήσατε θέλω να ξέρετε ότι ήταν πολύ light και δεν έχουν καμία σχέση με όσα έχουμε ζήσει εμείς αντίστοιχα φορώντας αυτή τη φανέλα. Ήταν απογοητευτικό αυτό που ζήσαμε και υπάρχουν γενικά στην ομάδα δύο, τρία πρόσωπα που με όσα κάνουν προκαλούν αναστάτωση, κάνουν άνω κάτω όλη την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω, όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βρούμε άλλους παίκτες αν κάποιος θέλει να φύγει», είπε ο Ίλια Ίβιτς προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.