Header Ads


Unlabelled «Τον επαναφέρει με... όρους στην 11άδα ο Κωστένογλου - Φεύγει τον Γενάρη, αν...»

«Τον επαναφέρει με... όρους στην 11άδα ο Κωστένογλου - Φεύγει τον Γενάρη, αν...»


Δεν καταλαβαίνει από ονόματα ο κόουτς της ΑΕΚ - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Στα πρώτα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο απογοήτευσε με την εικόνα του και ήταν πολύ κατώτερος των προσδοκιών. Πολλά λάθη, έλλειψη συγκέντρωσης, μοιάζοντας με παίκτη έξω από τα νερά του. Με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα στην ΑΕΚ.

Ο Ζεράλντες με τις πρώτες του εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ, έδειξε ένα πρόσωπο που γεννούσε αισιοδοξία. Ο 24χρονος Πορτογάλος ζητούσε τη μπάλα και έκανε παιχνίδι για την Ενωση, βγάζοντας πολύ όρεξη μέσα στο γήπεδο και σκοράροντας. Όμως στα επίσημα ματς δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Στα πρώτα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο ο Ζεράλντες απογοήτευσε με την εικόνα του και ήταν πολύ κατώτερος των προσδοκιών. Πολλά λάθη, έλλειψη συγκέντρωσης, μοιάζοντας με παίκτη έξω από τα νερά του. Αποκορύφωμα η αποβολή του στο πρώτο ημίχρονο στην πρεμιέρα με την Ξάνθη. Όμως ο Πορτογάλος αποτελεί έναν ποιοτικό παίκτη, τον οποίο η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να «χάσει».

Με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο ο Ζεράλντες θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα στην ΑΕΚ. Λόγω της απουσίας του Ολιβέιρα αναμένεται να πάρει θέση βασικού πίσω από τον προωθημένο Λιβάια στο ματς με τη Λαμία. Αν ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποδείξει ότι μπορεί να βγάλει στο γήπεδο αυτά που έδειξε στην προετοιμασία τότε η ΑΕΚ θα βγει κερδισμένη. Αν όμως συνεχίσουν οι χαμηλές πτήσεις για τον Πορτογάλο, τότε είναι πολύ πιθανό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να «σπάσει» ο μονοετής δανεισμός του και να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.