Header Ads


Unlabelled Τον «έκοψε» η ΑΕΚ και ο Ίβιτς, τον ήθελε ο Παναθηναϊκός!

Τον «έκοψε» η ΑΕΚ και ο Ίβιτς, τον ήθελε ο Παναθηναϊκός!


Σίγουρα είχε πολύ καλό βιογραφικό... Δείτε για ποιον πρόκειται!
Ο 28χρονος μεσοαμυντικός έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι απ΄την Μπλάκμπερν και αποτέλεσε μεταγραφικό…νταλκά του Νίκου Νταμπίζα. Εν τέλει και παρά τις τρεις συνολικά προτάσεις που κατέθεσε ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» στον Άγγλο παίκτη και την τελευταία (προ ημερών) επαναπροσέγγιση μαζί του – όπως αποκάλυψε το SDNA – άκρη δεν βρέθηκε για την μετακόμισή του στο Κορωπί.

Συν τω χρόνω κι αφού ο Ρόντγουελ απάντησε αρνητικά και στην τρίτη (βελτιωμένη) πρόταση του Παναθηναϊκού το βράδυ της Δευτέρας (9/9), το «τριφύλλι» έστριψε τις κεραίες του προς τον Ισπανό Φάουστο Τιένζα Νούνιες κι ετοιμάζεται να αλλάξει δαχτυλίδια μαζί του.

Παρεμπιπτόντως, όσο διάστημα ο «Ντάμπι» πάλευε για την μεταγραφή του Ρόντγουελ οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή τον πρότειναν και στην ΑΕΚ, έχοντας την ενημέρωση πως οι «κιτρινόμαυροι» αν θα έκαναν μία κίνηση στο παζάρι του Σεπτεμβρίου, αυτή θα ήταν για έναν υψηλόσωμο αμυντικό μέσο ο οποίος κατά συνθήκη θα μπορεί να παίξει και στόπερ.

Το βιογραφικό του Ρόντγουελ εστάλη στον Ίλια Ίβιτς, χωρίς ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ να…συγκινηθεί και να ασχοληθεί επί της ουσίας με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν της μεταγραφικής μοίρας γραφτό να έρθει ούτε το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε πως και το καλοκαίρι του 2018, ο ίδιος παίκτης είχε απασχολήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη για λογαριασμό της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο κι εκείνη την περίοδο να προχωρήσουν οι συζητήσεις και να μπει στο αεροπλάνο για το ταξίδι στη χώρα μας.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.