Header Ads


Unlabelled Τι ισχύει με το σενάριο πώλησης κορυφαίου άσου της ΑΕΚ

Τι ισχύει με το σενάριο πώλησης κορυφαίου άσου της ΑΕΚ


Είναι σίγουρα από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ένωσης και δεν πρόκειται για τον Μάρκο Λιβάγια.
Η αλήθεια είναι πως κάποτε, όχι πολύ παλιά, απολάμβανε στάτους ανάλογο των… αγελάδων στην Ινδία. Δεν τον άγγιζε κανείς. Όχι σε αγωνιστικό επίπεδο (αν και αυτό ενίοτε συνέβαινε και συμβαίνει ακόμη), αλλά αναφορικά με το μέλλον του και σχετικά με πιθανή ή ενδεχόμενη μεταγραφή του.
 Δεν είναι πολύ πίσω άλλωστε, μόλις το προπερασμένο καλοκαίρι, που η Γουέστ Μπρόμιτς είχε καταθέσει πρόταση δανεισμού με υποχρεωτική option αγοράς στην ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο. Τότε όμως, η ΑΕΚ ούτε καν το συζητούσε.
Αναφορικά με τα σερί δημοσιεύματα, σε άκαιρο ομολογουμένως – ως και ύποπτο – timing που θέλουν την Ενωση να έχει μπει σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας για να πουλήσει τον διεθνή χαφ και το κυριότερο, πως αναζητά διαδόχους του, είναι σαφές πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ναι, πλέον οι «κιτρινόμαυροι», έχουν περάσει στο επόμενο στάδιο της… μεταγραφικής αυτογνωσίας. Δεν απορρίπτουν συλλήβδην προτάσεις, αλλά ακούνε και συζητάνε. Έστω και αν οι απαιτήσεις τους σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαγορευτικές, αλλά και παράταιρες των ελληνικών ποδοσφαιρικών δεδομένων. Η προσαρμογή βέβαια είναι το επόμενο βήμα, το επόμενο επίπεδο.

Συνεπώς πρόταση και για τον Πέτρο Μάνταλο συζητείται ή θα συζητούνταν. Ως εκεί όμως. Για τον αρχηγό της ΑΕΚ, πέραν της περυσινής πρότασης από τη Γηραιά Αλβιόνα, δεν έχει έρθει ποτέ τίποτα άλλο. Και πλέον, εδώ και αρκετό καιρό, με τον ίδιο να ταλαιπωρείται από δύο σοβαρότατους τραυματισμούς, αλλά και την απόδοση του να μην είναι τόσο σταθερή ώστε να δικαιολογήσει διεθνές ενδιαφέρον, στην Ενωση έχουν… ξεχάσει ακόμη και πως είναι διερευνητικές κρούσεις ή έστω φιλολογικές ερωτήσεις.

Και, για να τα λέμε όλα, όχι μόνο στην Ενωση, αλλά και από την πλευρά του ίδιου του Μάνταλου, δεν έχει υπάρξει, εδώ και πάρα, πάρα πολύ καιρό το οτιδήποτε που να υποδεικνύει πως μπορεί να εξελιχτεί σε μεταγραφικό ενδιαφέρον. Και ο ίδιος, που κάποτε είχε την προοπτική του εξωτερικού στο μυαλό του, πλέον, την έχει βγάλει, μάλλον οριστικά…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.