Header Ads


Φημολογία για πρόταση πώλησης του Μάνταλου!

Φημολογία για πρόταση πώλησης του Μάνταλου!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν αποκλείεται έρθει κάποια πρόταση για τον αρχηγό της ΑΕΚ μέχρι το τέλος των μεταγραφών.
Η ΑΕΚ περνάει μια περίοδο κρίσης μετά τις άσχημες εμφανίσεις και τον διαφαινόμενο Ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Όλα αυτά αναμένεται να οδηγήσουν σε πολλές αλλαγές εντός του συλλόγου.
Από την μέτρια εικόνα της «Ένωσης» έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν δυο ποδοσφαιριστές. Ο Μάρκο Λιβάγια και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ σκόραρε και στα δυο ματς με την Κραϊόβα. Αυτές οι εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Κατά καιρούς αρκετές ομάδες έχουν χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο. Το περασμένο καλοκαίρι η Γουεστ Μπρομ έκανε μια ελκυστική πρόταση, αλλά ο «δικέφαλος» δεν μπήκε καν στη διαδικασία συζητήσεων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αρχηγός της ομάδας είναι δεμένος με συμβόλαιο και αποτελεί ποδοσφαιρική αδυναμία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ δεν έχει διστάσει να το παραδεχτεί δημόσια.

Πέτρος Μάνταλος: Πληροφορίες ότι έρχεται πρόταση

Σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να σκάσει πρόταση στα γραφεία της ΑΕΚ από ομάδα του εξωτερικού. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η στάση που θα κρατήσει η ΠΑΕ σε μια τέτοια περίπτωση. Σίγουρα θα παίξει ρόλο το πόσο μεγάλη θα είναι η προσφορά. Στον «δικέφαλο» δύσκολα θα έλεγαν όχι αν το ποσό έφτανε τα 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Μάνταλος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ, αλλά η προοπτική του εξωτερικού δεν είναι αφήνει ασυγκίνητο κανέναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Απομένουν σχεδόν δέκα μέρες για το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό σημαίνει ότι οι εξελίξεις στις συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται ραγδαίες.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.