Header Ads


Ένα «γιατί» που ψάχνει απάντηση..

Ένα «γιατί» που ψάχνει απάντηση..


Ένα ερώτημα που ψάχνει απάντηση, ένα ερώτημα που δεν απαντήθηκε ακόμη, γιατί ο Μανόλο Χιμένεθ απομακρύνθηκε από την ΑΕΚ; Κανείς δε ξέρει ακόμη..

Ας εξηγηθώ εξαρχής σε κάποια βασικά πράγματα, τον Μανόλο Χιμένεθ, τον σέβομαι και τον εκτιμώ ως προσωπικότητα της ΑΕΚ, δεν είμαι υπέρμαχος του ποδοσφαίρου που παίζουν οι ομάδες του, αλλά μπορώ να αναγνωρίσω ότι η ΑΕΚ του Χιμένεθ είχε αρχή, μέση και τέλος, πεθαίνοντας στο γήπεδο για το αποτέλεσμα. Ας μη ξεχνάμε πως η ΑΕΚ του Χιμένεθ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια κάνοντας παράλληλα και μια εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία (Αχ, ρε Μασουντ!)

Η διοίκηση και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε μια απόφαση φέτος το καλοκαίρι πήρε μια απόφαση που κανείς ακόμη δεν έχει καταλάβει το γιατί, τελείωσε τον Μανόλο Χιμένεθ φέρνοντας τον Μιγκέλ Καρντόσο, χωρίς να χει πετύχει τίποτα στη καριέρα του, χωρίς να πείθει το βιογραφικό του.

Αποφάσισε μάλιστα να κάνει και μεγαλύτερη επένδυση φέτος στηρίζοντας τον Καρντόσο με πιο ακριβές μεταγραφές και συμβόλαια όπως του Βέρντε και του Καρντόσο, όταν πέρυσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε 2 μεταγραφές σε εξτρέμ και χαφ ενώ είχε περάσει ήδη στους ομίλους του Champions League και τον άδειασε μεγαλοπρεπέστατα κάνοντας ένα εγκληματικό λάθος. Όταν παλιότερα ο Τραϊανός Δέλλας, ένα παιδί που η ΑΕΚ ήθελε να τον στηρίξει, γυρνούσε στον πάγκο να κοιτάξει και έβλεπε τον Κρισάντους.
Πως γίνεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης να αποφασίσει να βάλει το χέρι στη τσέπη και να δώσει το ελεύθερο να διαλυθεί όλος ο ελληνικός κορμός(Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος, παραγκωνισμός Μπακάκη - Γαλανόπουλου, Αλμπάνη) για έναν προπονητή που δεν έχει να επιδείξει τίποτα στη καριέρα του ενώ πέρυσι άδειασε τον Ουζουνίδη που ήδη σε είχε βάλει στους ομίλους του Champions League.

Ας επανέλθουμε όμως στο βασικό μας ερώτημα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης φεύγει, ο Μανόλο Χιμένεθ έρχεται, σαν πιστός στρατιώτης να διορθώσει όσα περισσότερα μπορεί και με τα...ψέματα μπορεί να πει κάποιος σε πήγε σε ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Και ως διοίκηση αποφασίζεις να τον τελειώσεις για να φέρεις στη θέση του έναν άσημο Πορτογάλο προπονητή που δεν έχει να επιδείξει τίποτα και του δίνεις το ελεύθερο να διαλύσει τα πάντα, ακόμη και τον κορμό σου.

Γιατί; Ας μας απαντήσει κάποιος...

Δημήτρης Π. - aekfans21.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.