Header Ads


«Πόκερ» για Πόνσε, θέλει Λιβάγια ο Καρντόσο

«Πόκερ» για Πόνσε, θέλει Λιβάγια ο Καρντόσο


Σε κινήσεις τακτικής επιδίδεται η ΑΕΚ στην υπόθεση του Έκι Πόνσε, την ώρα που ο Μιγκέλ Καρντόσο επιθυμεί την παραμονή του Μάρκο Λιβάγια. Αυτοί οι παίκτες είναι στην «κιτρινόμαυρη» pole position. 
Σημαντική θεωρείται για την ΑΕΚ η υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε. Και περίπλοκη βέβαια.

Η παραμονή του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Ρόμα, εξαρτάται από αρκετές παραμέτρους και δεν είναι σε καμία περίπτωση στο χέρι της «Ένωσης».

Στην ουσία είναι ένα… πόκερ, με ορίζοντα την 16η Ιουνίου, καθώς μέχρι τότε διατηρεί ο «Δικέφαλος» το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε συμφωνηθεί με τον ιταλικό σύλλογο.

Στην ΑΕΚ βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης του πατέρα και μάνατζερ του Πόνσε, ώστε να συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Εκείνο που θα μετρήσει είναι η επιθυμία της πλευράς του παίκτη, κάτι που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στην κατάθεση οποιασδήποτε πρόταση της ΑΕΚ σε εκείνον και την Ρόμα.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκο Λιβάγια φαίνεται πως έχει σημαντική θέση στα πλάνα που καταστρώνει ο Μιγκέλ Καρντόσο για τους «κιτρινόμαυρους» την επόμενη σεζόν.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να δώσει ηγετικό ρόλο στον Κροάτη φορ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΠΑΕ δεν μπαίνει σε συζητήσεις που αφορούν προτάσεις που φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ.

Τέλος, ο Καρντόσο φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ορισμένους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στα σχέδιά του την ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Τσίκο Ζεράλδες με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ρίο Άβε τη σεζόν 2017/18 και τον Σέρτζιο Μότα ή Παουλίνιο που αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών ης Πόρτο και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Τσάβες.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.