Header Ads


Αποθέωση για Χολμέν: «Είναι έξυπνος και δυνατός - Θα καθιερωθεί στην ΑΕΚ»

Αποθέωση για Χολμέν: «Είναι έξυπνος και δυνατός - Θα καθιερωθεί στην ΑΕΚ»


Συμπατριώτης του μεταγραφικού στόχου της Ένωσης αναλύει το προφίλ του.


Ο Σεμπάστιαν Χολμεν είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει την περίπτωσή του, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του Μιγκέλ Καρντόσο, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει το τελικό του «ok» για να κλείσει η συγκεκριμένη μεταγραφή με την έλευσή του στην Αθήνα την Πέμπτη και την παρουσίασή του. Άλλωστε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται πάντα σε ανοικτή γραμμή με τον Καρντόσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Χόλμεν πάντως αποτελούσε την πρώτη επιλογή της ΑΕΚ από τη στιγμή που έδειχνε να μην προχωράει η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες. Ο 27χρονος Σουηδός αμυντικός είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι ψηλός (1,88μ.) κάτι που τον βοηθά σημαντικά στις εναέριες μονομαχίες, ωστόσο την ίδια στιγμή αποτελεί και έναν τεχνίτη αμυντικό, ο οποίος χειρίζεται καλά την μπάλα με τα πόδια, κάτι που θα βοηθήσει τον Μιγκέλ Καρντόσο στο αγαπημένο του παιχνίδι που περιλαμβάνει και «χτίσιμο» από την άμυνα, σε περίπτωση φυσικά που η μεταγραφή ολοκληρωθεί.

Αυτό ακριβώς υπογράμμισε μιλώντας στο gazzetta.gr ο πρώην προπονητής της Εθνικής Σουηδίας και νυν τεχνικός της Εθνικής Ισλανδίας, Έρικ Χάμρεν. Ο 61χρονος κόουτς ήταν εκείνος που είχε δώσει ντεμπούτο στον Χόλμεν στην Εθνική Σουηδίας, βλέποντας πάνω του στοιχεία που συνδύαζαν τη δύναμη με την τεχνική.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ την πορεία του Χόλμεν στη Ρωσία με την Ντινάμο Μόσχας τα τελευταία τρία χρόνια. Ωστόσο η γνώμη μου που έχω γι' αυτόν είναι πολύ καλή. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο αμυντικό. Ο Χόλμεν είναι δυνατός στον αέρα και έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται καλά την μπάλα με τα πόδια και να δίνει σωστές πάσες. Διαβάζει το παιχνίδι πολύ καλά», σχολίασε ο Χάμρεν, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτά τα στοιχεία χαρακτήριζαν τον Σουηδό στόπερ από τα πρώτα του βήματα:

«Αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν εκείνα που μου προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πάνω του για να τον καλέσω στη συνέχεια στην Εθνική Σουηδίας. Ήταν ένας νέος και πολύ ταλαντούχος αμυντικός και είχα διακρίνει τόσο τη δύναμή του, όσο και την τεχνική του κατάρτιση την περίοδο που αγωνιζόταν στην Έλφσμποργκ. Και γι' αυτό του είχα δώσει την ευκαιρία στην Εθνική Σουηδίας», τόνισε ο Χάμρεν, ο οποίος εκτιμά πως η ΑΕΚ αποτελεί για τον Χόλμεν μια πολύ σωστή επιλογή:

«Θεωρώ πως ο Χόλμεν θα καταφέρει να καθιερωθεί στην ΑΕΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο και μπορεί να ακολουθήσει εκεί τα επιτυχημένα βήματα άλλων Σουηδών ποδοσφαιριστών, όπως του Μπεργκ, του Γιόχανσον και του Χουλτ».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.