Header Ads


Unlabelled Ποιος Βράνιες; Όνομα-έκπληξη για στόπερ «ψήνει» ο Καρντόσο!

Ποιος Βράνιες; Όνομα-έκπληξη για στόπερ «ψήνει» ο Καρντόσο!


Ο νέος τεχνικός αλλάζει τα δεδομένα για την Ένωση!
Η πρόσληψη του Μιγκέλ Καρντόσο μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από την ΑΕΚ, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σηκώσει τα μανίκια και ασχολείται μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του για την ανάλυση του έμψυχου δυναμικού του Δικεφάλου. Και έχει στα χέρια του μια ευρεία λίστα με ονόματα. Μεταξύ των οποίων και αυτό του Σεμπάστιαν Χολμέν. Εξηγούμαστε…

Ο 47χρονος τεχνικός (έχει γενέθλια 28/05) θέλει να διαμορφώσει όσο το δυνατόν το συντομότερο μια πλήρη εικόνα έτσι ώστε να μπορέσει να είναι πιο ενεργός και στον μεταγραφικό τομέα. Να διαπιστώσει σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ποιο θα είναι το κατάλληλο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει και φυσικά αν καταλήξει και σε κάποια μαύρη λίστα.

Όλα αυτά απαιτούν την παρακολούθηση των περισσοτέρων αγώνων της περσινής περιόδου και για αυτό ο Καρντόσο μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του και τον αναλυτή του περνάνε πολλές ώρες μπροστά από το κομπιούτερ. Εκτός όμως από τους υπολογιστές υπάρχουν και τα τηλέφωνα. Ο Πορτογάλος και οι συνεργάτες του έχουν ενεργοποιήσει τις επαφές που έχουν στην Ελλάδα και προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την καθημερινότητα στα Σπάτα, το νέο γήπεδο, τους παίκτες, τον κόσμο και φυσικά ποια είναι η καλύτερη περιοχή για να εγκατασταθούν.

Πέρα όμως από τους παίκτες που ανήκαν πέρσι στο δυναμικό της ΑΕΚ, ο Καρντόσο συγκεντρώνει πληροφορίες και για ένα νέο πρόσωπο. Μάλιστα το ψάχνει εξονυχιστικά. Δεν ξέρουμε αν το όνομα του Σεμπάστιαν Χολμέν έχει δοθεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ στον Πορτογάλο για να τον παρακολουθήσει εν δράση ή απλά θέλει ο ίδιος τον έχει θέσει ως δική του απαίτηση για την Ενωση.

Όπως και να έχει, όμως, σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Καρντόσο τσεκάρει την περίπτωση του διεθνή Σουηδού κεντρικού αμυντικού! Και μάλιστα την τσεκάρει πολύ σοβαρά.

Ο Χολμέν είναι 27χρονών και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Ντιναμό Μόσχας. Το συμβόλαιο του λήγει τον επόμενο μήνα και θα μείνει ελεύθερος. Την Κυριακή (26/05) μάλιστα, ολοκληρώθηκε η σεζόν στην Ρωσία και τυπικά ο ίδιος είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει. Από τη στιγμή που αποχαιρετά τη ρωσική πρωτεύουσα.

Φυσικά υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με τις απολαβές του, αφού είναι φυσιολογικό στη Μόσχα να χρυσοπληρωνόταν. Επίσης μένει να φανεί εάν έχει κάποια σχέση η περίπτωσή του με αυτή του Βράνιες. Δηλαδή εάν αποτελεί το «plan b» σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η επιστροφή του Βόσνιου ή πρόκειται για παίκτη που ούτως ή άλλως υπάρχει διάθεση να αποκτηθεί. Όπως και να έχει, ο Καρντόσο το ψάχνει πολύ για τον Χολμέν και θα έχει τον λόγο του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον 27χρονο (29/04/1992) Χολμέν, τώρα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελφσμποργκ (111 συμμετοχές, 6 γκολ, 4 ασίστ), ενώ την τελευταία 3ετία αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ντιναμό Μόσχας, έχοντας 92 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ. Είναι 4 φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας και στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει ένα κύπελλο Σουηδίας (2014), αλλά και την πρώτη θέση στο Euro K21 ΤΟΥ 2015, με την εθνική Ελπίδων της χώρας του!

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.