Header Ads


Φερνάντο Νάβας: «Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ»

Φερνάντο Νάβας: «Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ»


«Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα γιατί ήταν η πρώτη μου ομάδα που έπαιξα όταν έφυγα από την Αργεντινή. 
Η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι πολύ καλά πόσο ωραία πέρασα και πάντα έχω εκπληκτικές αναμνήσεις από αυτόν τον σύλλογο. 

Η ανάμνηση που ξεχωρίζω από όσα έζησα με την ομάδα είναι όταν παίξαμε τη ρεβάνς με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Αθήνα και κερδίσαμε με 2-0. Το γήπεδο ήταν γεμάτο από κόσμο, οι σημαίες, η υποστήριξη των οπαδών με τη φωνή τους όταν τελείωσε το παιχνίδι, ήταν πραγματικά μία γιορτή με πολλά συναισθήματα, κάτι το απίστευτο», ανέφερε αρχικά ο Νάβας, προσθέτοντας:

«Το γκολ που μου άρεσε περισσότερο ήταν στο 4-4 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Γερμανία. Το τέταρτο γκολ που μας έδινε το προβάδισμα με 4-3 εκείνη τη στιγμή. Υποδέχθηκα την μπάλα στο στήθος μετά από την πάσα του Τσιάρτα και στη συνέχεια πλάσαρα τον τερματοφύλακα».

Ο Νάβας είναι απόλυτα ενήμερος για τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας δει την πορεία κατασκευής της Αγιά Σοφιάς, σε ένα μέρος άλλωστε που ο ίδιος αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μάλιστα θα ήθελε ακόμα και να βρεθεί στα εγκαίνια του νέου σπιτιού της Ένωσης όταν αυτό θα είναι έτοιμο.

«Είναι πολύ σημαντικό και με χαροποιεί πολύ που η ΑΕΚ επιστρέφει στον τόπο της, στην παραδοσιακή της γειτονιά. Έχω δει εικόνες από το νέο γήπεδο. Φαίνεται πως θα είναι πολύ ωραίο και με κάνει πολύ χαρούμενο που η ΑΕΚ θα επιστρέψει στον τόπο που βρισκόταν πάντα, στα παραδοσιακά της εδάφη. Θα ήταν ευχαρίστησή μου να μπορέσω να είμαι στα εγκαίνιά του γηπέδου».

Κλείνοντας, στις ευχές του για τα 95α γενέθλια της ΑΕΚ, ο Νάβας τόνισε: «Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, σε όλους τους οπαδούς. Έχω πραγματικά όμορφες αναμνήσεις από τον σύλλογο, πάντα τους έχω στην καρδιά μου και ελπίζω η ΑΕΚ να συνεχίσει σε αυτόν τον σωστό δρόμο και όλα να πάνε καλά, τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο της».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.