Header Ads


Σεμπαστιάν Σάχα: «Μου λείπουν οι οπαδοί της ΑΕΚ»

Σεμπαστιάν Σάχα: «Μου λείπουν οι οπαδοί της ΑΕΚ»


«Η ΑΕΚ για μένα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συλλόγους στους οποίους αγωνίστηκα στην καριέρα μου, όπου πέρασα θαυμάσιες στιγμές. 
Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από την ΑΕΚ, αλλά η καλύτερή μου φυσικά είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2011 όταν και τότε βρισκόταν ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας. Το καλύτερό μου παιχνίδι, πάντως, κάτω από την εστία της ΑΕΚ ήταν το 2009 για το Europa League όταν είχαμε νικήσει με 1-0 την Μπενφίκα. Τόσο για τη νίκη, όσο και για το ότι είχα πραγματοποιήσει τρεις - τέσσερις πολύ καλές αποκρούσεις», υπογράμμισε αρχικά ο Σάχα, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε ότι η επιστροφή του συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια αξίζει όσο ένας τίτλος:

«Από τότε που ήμουν στην ΑΕΚ θυμάμαι ότι η επιστροφή σε εκείνη την έδρα ήταν το όνειρο όλων των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ. Το γεγονός ότι επιστρέφει εκεί αξίζει όσο ένα πρωτάθλημα. Με ευχαριστεί πραγματικά πολύ που η ΑΕΚ πρόκειται να παίξει ξανά στην παραδοσιακή της γειτονιά και ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθώ εκεί», είπε ο Σάχα και έκλεισε με το μήνυμά του για τα γενέθλια της Ένωσης:

«Το μήνυμά μου στον σύλλογο και στους οπαδούς της ΑΕΚ είναι να τους πω ότι με χαροποιεί το παρόν του συλλόγου και όλα αυτά που έχουν καταφέρει. Θέλω να πω στους οπαδούς της ΑΕΚ ότι είναι εκπληκτικοί και ότι μου έχουν λείψει».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.