Header Ads


Ισμαελ Μπλάνκο: «Υποστηρίζω την ΑΕΚ από την Αργεντινή»

Ισμαελ Μπλάνκο: «Υποστηρίζω την ΑΕΚ από την Αργεντινή»


«Η ΑΕΚ για μένα σημαίνει πολλά. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη, όπου ήρθα με μεγάλες φιλοδοξίες. 
Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις. Στα τέσσερα χρόνια που βρέθηκα εκεί μου συμπεριφέρθηκαν άψογα. Ήταν η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκα στην Ευρώπη και σήμανε πολλά για την καριέρα μου. Νιώθω πολύ ευγνώμων στην ΑΕΚ. Και τα τέσσερα χρόνια βρίσκονται μέσα στις καλύτερες αναμνήσεις μου. Κάθε σεζόν ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Από την πρώτη μου μέρα στην ομάδα ως την τελευταία ήμουν χαρούμενος και το απόλαυσα μαζί με όλους τους συμπαίκτες που είχα, μαζί με όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και τους οπαδούς. Είναι λογικό βέβαια να έχω κάποιες αναμνήσεις πιο έντονες από μερικά ντέρμπι, από την κατάκτηση του Κυπέλλου και από τη συμπεριφορά των οπαδών προς εμένα», υπογράμμισε ο Μπλάνκο για τις αναμνήσεις του, προσθέτοντας αναφορικά με τα καλύτερα γκολ που σημείωσε:

«Για μένα όλα τα γκολ ήταν σημαντικά. Είναι λογικό για κάποιους ορισμένα γκολ να έχουν μεγαλύτερη σημασία από άλλα, όπως αυτά που σημείωσα στα ντέρμπι που έχουν μια διαφορετική γεύση, αλλά για μένα όλα ήταν το ίδιο σημαντικά. Από το πρώτο που σημείωσα με τη φανέλα της ΑΕΚ ως το τελευταίο».

Όσον αφορά την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μπλάνκο επισήμανε το πόσο σημαντικό είναι μια ομάδα να αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, εκφράζοντας την επιθυμία να μπορέσει να βρεθεί στην Αγιά Σοφιά όταν αυτή ανοίξει τις πύλες της.

«Κάθε οπαδός, κάθε ομάδας θέλει να παίζει στο δικό του γήπεδο. Πάντα κάθε ομάδα που αγωνίζεται στη δική της έδρα έχει πλεονέκτημα γιατί τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο οπαδός την αισθάνεται σπίτι του. Για τους αντιπάλους που θα πηγαίνουν εκεί νομίζω ότι θα είναι δύσκολα. Είναι σίγουρο ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ ζουν με ένα πολύ όμορφο συναίσθημα που επιστρέφουν στη γειτονιά τους και σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι που θα παίξουν εκεί θα το απολαύσουν στο μέγιστο. Από τη μεριά μου τους εύχομαι να το εκμεταλλευτούν, και να απολαμβάνουν το κάθε παιχνίδι εκεί. Μακάρι, με τη βοήθεια του Θεού, μια μέρα να μπορέσω να επιστρέψω και να δω ένα παιχνίδι στο νέο γήπεδο. Γιατί έχουμε φανταστικές αναμνήσεις από την ΑΕΚ, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου».

Τέλος, στο μήνυμά του για την ΑΕΚ, τόνισε: «Το μήνυμά μου είναι να γνωρίζουν ότι πάντα τους υποστηρίζω από εδώ μακριά όπου βρίσκομαι. Πάντα ρωτάω και μαθαίνω πως πηγαίνει η ομάδα και πάντα έχω μια μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ, για τους οπαδούς και για τους ανθρώπους της ομάδας. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο και να πετύχουν όλους τους στόχους τους και ο σύλλογος να συνεχίζει να αναπτύσσεται. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι η ΑΕΚ και για τον κόσμο που διαθέτει. Μία μεγάλη αγκαλιά από μένα και την οικογένειά μου σε όλους τους οπαδούς και τους ανθρώπους της ομάδας».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.