Header Ads


Λαμπρόπουλος: ένας παντελονάτος και τίμιος στρατιώτης!

Λαμπρόπουλος: ένας παντελονάτος και τίμιος στρατιώτης!


"Σε τίμια και παντελονάτα παιδιά δεν λες όχι" γράφει ο Χάρης Κολχούρης για την περίπτωση του Βασίλη Λαμπρόπουλου, που απασχολεί τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα της ΑΕΚ, ενώ γίνεται αναφορά και στους μεταγραφικούς στόχους του εσωτερικού 
✴️Αν υπάρχει ένας άνθρωπος της ΑΕΚ, ο οποίος να είναι απόλυτα ικανοποιημένος αυτή την στιγμή (όχι για το αγωνιστικό σκέλος) αυτός είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

✴️Ο λόγος απλούστατος. Βλέπει το γήπεδο να παίρνει σάρκα και οστά και τους παίκτες, που είχε θέσει σε απραξία, να χτυπάνε την πόρτα της Ένωσης και να συμβιβάζονται με τους αρχικούς όρους, που τους είχαν προταθεί.

✴️Όπως όλα δείχνουν, και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα επανενταχθεί στην ομάδα, έπειτα από δική του πρωτοβουλία, με την μοναδική εκκρεμότητα να αποτελεί η έγκριση του "τίγρη".

✴️Μέχρι στιγμής πάντως, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, δεν έχει δείξει ιδιαίτερη "κάψα" να ασχοληθεί με το θέμα, παρά την πίεση που του ασκεί ο Μανόλο Χιμένεθ.

✴️Ο Ισπανός προπονητής έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα αμυντικό, και πως να μην συμβαίνει αυτό, όταν δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα εντός της ομάδας και παράλληλα εξελίσεται αγωνιστικά.

✴️Ο Βασίλης είναι ένα παιδί, ο οποίος ποτέ δεν πούλησε "οπαδιλικι", ποτέ δεν προκάλεσε με τις δηλώσεις του και γενικότερα τίμησε την φανέλα της ΑΕΚ, με τον τρόπο που αρμόζει.

✴️Ακόμα και τα όσα γράφτηκαν για συμφωνία με τον Ολυμπιακό, φάνηκε ότι ήταν απλά κινήσεις μάνατζερ για να δημιουργήσουν καπνό. Όπως αποδείχτηκε όμως, δεν υπήρχε φωτιά...

✴️ Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσήλωσης του Λαμπρόπουλου στην ομάδα, είναι πως προσφέρθηκε να αγωνιστεί μέχρι το τέλος στην ομάδα, χωρίς να αλλάξουν οι όροι του συμβολαίου του.

✴️Πάντως είναι και λίγο άδικο να κατηγορούμε έναν παίκτη, ο οποίος ήρθε στην Β' εθνική, συνέβαλε τα μέγιστα για να βρεθεί η ΑΕΚ στην κορυφή της Ελλάδος και εν τέλει δεν δέχτηκε να ανανεώσει, επειδή απλούστατα δεν πίστευε ότι θα αγωνίζεται όσο θα ήθελε.

Υ.Γ Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε. Ο Λαμπρόπουλος δεν είναι ο παίκτης, που κάνει την διαφορά στην άμυνα. Είναι όμως ο παίκτης εκείνος, που θα δώσει την έξτρα λύση, θα συμβάλει στο ροτεϊσον και δεν θα γκρινιάξει. Χαρά μας να μείνει μαζί μας και να είναι ένα από τα παιδιά, που θα μπουν στην Αγιά Σοφιά.

Υ.Γ 2 Η ΑΕΚ φαίνεται πως οργώνει την ελληνική αγορά, όπως άλλωστε κάνει με πολύ καλό τρόπο τα τελευταία χρόνια (βλ. Μπακασέτα, Μπάρκα, Τσιντώτα, Αλμπάνη κ.α) και σύμφωνα με δημοσίευμα έχει "κλείσει" τον Αθανασιάδη του Αστέρα Τρίπολης. Έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του την περσινή και την φετινή περίοδο σε πολύ καλή ηλικία (26 ετών). Και για να προνοήσουμε και κάποιες καταστάσεις, όλα δείχνουν πως θα έχουμε πώληση κάποιου τερματοφύλακα. Ο Τσιντώτας έχει πολλούς υποστηρικτές εντός της ομάδας, ο Γιαννίκογλου συμπληρώνει την τριάδα χωρίς γκρίνια, οπότε...

Υ.Γ 3 Το AEK.INSIDE ήταν αυτό που αποκάλυψε πρώτο την προσπάθεια επανασύνδεσης της πλευράς του Λαμπρόπουλου, με αυτής της ΑΕΚ και το πιστώνουμε σε κάποια άτομα, κοντά στην ΠΑΕ. Σας ευχαριστούμε πολύ

Καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα, σε μια καυτή έδρα, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο! 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.