Header Ads


Και τώρα που ξεπεράσαμε τα κολλήματα...

Και τώρα που ξεπεράσαμε τα κολλήματα...


Έχει την κατάσταση στα χέρια της" γράφει ο Χάρης Κολχούρης για την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ, που έδειξε πολλά και σημαντικά δείγματα της δουλειάς που μπορεί να γίνει, αν ξεπεραστούν κάποιες ξεροκεφαλειές.
✴️Και επιτέλους ανακούφιση! Μπαίνουμε σε μια εβδομάδα, στην οποία δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να γίνει καλύτερη και υγιέστερη.
✴️Φυσικά δεν ήρθε κάποια νεράιδα με μαγικό ραβδάκι, που είπε μαγικές λεξούλες και άλλαξε την νοοτροπία και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
✴️Ξεπεράστηκαν όπως γράφτηκε και παραπάνω κάποια κολλήματα, που δεν επέτρεπαν σε αρκετούς κομβικούς παίκτες να αποδώσουν.
✴️Ο προπονητής λοιπόν έκανε κάτι φαινομενικά τόσο απλό, που πρακτικά φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο. Άλλαξε το σύστημα...
✴️Σε μια ομάδα, που πάσχει από την έλλειψη ποιοτικών εξτρέμ, με μοναδικούς "γνήσιους", τον ξενερωμένο Μπογέ, τον "λίγο" Γιαννιώτα και τον άτυχο Αλμπάνη, ήταν απαραίτητη η επιλογή ενός συστήματος χωρίς εξτρέμ!
✴️Το σύστημα που επιλέχθηκε, δεν καμουφλάρισε μόνο την έλλειψη εξτρέμ, αλλά και την έλλειψη δημιουργικού χαφ. Ένα σύστημα, που επέτρεπε στον Άλεφ να λειτουργήσει σαν κανονικό 6αρι και τον Μάνταλο να αγωνιστεί σε μια θέση που αναδεικνύει τα αξιόλογα προσόντα του.
✴️Μια διάταξη, που επιτρέπει στα μπακ να ανεβοκατεβαίνουν τις πλευρές τους, στοιχείο που και ο Χούλτ, αλλά και ο Γκάλο αναζητούν σε κάθε παιχνίδι τους και ταυτόχρονα δίνει ταχύτητα στην τριάδα των στόπερ με την συμπλήρωση του Μπακάκη. Εύγε Μανόλο...
✴️Ο Μαρίνος έκανε τα βασικά. Δεν πειραματίστηκε με κάποιο σύστημα, που δεν ήξεραν οι παίκτες, ούτε επέμεινε σε ένα που έβλεπε ότι δεν "τραβάει". Άργησε, αλλά μπράβο του...
✴️Στην επιστροφή του Μπακασέτα, ο Τάσος βρέθηκε σε μια θέση που του ταιριάζει όσο καμία άλλη. Όχι στα άκρα, όχι 8αρι όπως δοκιμάστηκε στην Τούμπα για ένα ημίωρο, αλλά κάτι σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ κέντρου και επίθεσης.
✴️Και όλα αυτά, έχοντας μπροστά του δύο εξαιρετικούς παίκτες με άψογη μεταξύ τους συνεργασία.
✴️Τόσο ο Πόνσε, όσο και ο Λιβάγια, έδειξαν την κλάση τους, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι.
✴️Η ΑΕΚ πλέον οδεύει προς μια δύσκολη σειρά απαιτητικών αγώνων, που θα δείξουν σε τι βαθμό η ομάδα ξεπέρασε τις κακοπάθειες της και θα απαντήσουν στο ερώτημα, αν ο Ουζουνίδης κάνει και για του χρόνου...
✴️Όλα λοιπόν είναι μπροστά μας, μια ομάδα με αξιόλογο υλικό (δεν αναφέρθηκα στην περίπτωση του Κρίστισιτς, γιατί είναι λογικό να μην πρόλαβε να δείξει πράγματα) με νοοτροπία που ελπίζουμε να ξανά γίνει ανάλογη της περσινής, και με έναν προπονητή που καλείται να δώσει πολλά στην ομάδα, όπως ο ίδιος άλλωστε υποσχέθηκε.
Καλή εβδομάδα να έχουμε, με υγεία και χαρμόσυνα νέα από την πλευρά των ανανεώσεων και την επιστροφών.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.