Header Ads


Έκανε το καθήκον της, αλλά είναι μόνο η αρχή!

Έκανε το καθήκον της, αλλά είναι μόνο η αρχή!


O Χάρης Κολχούρης κάνει ντεμπούτο στο aekfans21.com και γράφει για τα δύο πρώτα τεστ που η ΑΕΚ πέρασε επιτυχώς, για τους παίκτες που ξεχώρισαν, κάνει αναφορά στα μεταγραφικά και παραθέτει κάποια αξιοσημείωτα υστερόγραφα!
✴️ Δεύτερο σερί παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε, κράτησε 0 παθητικό και έβγαλε ενέργεια και διάθεση. Σε καμία περίπτωση, αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά η ομάδα έδεσε και θα αντιστρέψει τις αρνητικές συνθήκες, που η ίδια έχει δημιουργήσει.

✴️ Σίγουρα όμως, είναι ένα δείγμα, πως η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει άμεσα και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Χωρίς να αφήνει βαθμούς δεξιά κι αριστερά.

✴️ Είναι απίστευτο πάντως, πως η ΑΕΚ έφτασε αισίως τα 13 δοκάρια, στατιστικό που αν μη τι άλλο δείχνει σε μεγάλο ποσοστό την ατυχία της. Ένα να είχε μπει με Ατρόμητο και ένα με τον ΠΑΟΚ (να είχαμε να λέγαμε) θα μιλούσαμε για άλλο πρωτάθλημα... Επιστρέφουμε στην πραγματικότητα.

✴️Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, δόθηκε στον Πόνσε, για το γκολ που πέτυχε, αλλά κυρίως για την αναταραχή που προκάλεσε ουκ ολίγες φορές στην άμυνα της Λαμίας. Ωστόσο, η επιλογή για τον καλύτερο δεν πρέπει να ήταν και πολύ εύκολη...

✴️Ο Μάνταλος έδειξε, ότι αγωνιζόμενος στην φυσική του θέση, μπορεί να κάνει το αγωνιστικό του restart και να είναι ο Πέτρος που όλοι ξέρουμε και αγαπήσαμε. Με πολλές κινήσεις, τρεξίματα και με ελευθερία κινήσεων, ήταν κατ' εμέ ο καλύτερος του αγώνα.

✴️ Πρέπει όμως να αναφέρουμε, ότι και οι Άλεφ και Μπογέ ξεχώρισαν, μαζί φυσικά με την αμυντική τετράδα. Σημαντική η επιστροφή του Παναγιώτη Τσιντώτα σε αγώνα πρωταθλήματος.

✴️Για να κλείσουμε το αγωνιστικό σκέλος, χάρηκα πολύ, που είδα ενέργεια από τις αλλαγές (Αλμπάνης, Μοράν, Τσόσιτς). Όλοι τους είχαν κίνητρο, αν αναλογιστεί κανείς, πως κανείς εξ αυτών δεν είναι βασικός. Πολλά τρεξίματα και πρωτοβουλίες ο πρώτος, όμορφες μεταβιβάσεις ο δεύτερος και πάθος (με ρίσκο) ο τρίτος.

✴️Στα εξωαγωνιστικά, όσο περνάνε οι μέρες του Δεκέμβρη, τα δημοσιεύματα για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους θα πληθαίνουν. Η ΑΕΚ ξέρει τι ζητάει. Έχουμε κουραστεί να το γράφουμε. Δύο χαφ και εξτρέμ. Μένει να δούμε τα πρόσωπα.

✴️Προσωπική μου άποψη είναι, πως ο τρόπος διαχείρισης του Αρέγκι είναι πολύ σωστός. Χαμηλών τόνων δηλώσεις από την ΠΑΕ (και όχι μόνο), για να μην επαναληφθεί το περσινό φιάσκο. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα ονόματα, δεν μπορούν να αξιολογηθούν, αφού δεν ξέρουμε αν έχουν προκριθεί έναντι άλλων.

Υ.Γ 1 Επειδή τα υστερόγραφα κουράζουν τον αναγνώστη, θα γράψω πρώτο αυτό, που θέλω να μείνει. Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ, το γεγονός ότι η εθνική ομάδα δεν θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ. Οι πολλοί αγώνες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και η χρησιμοποίηση του γηπέδου και από τον Παναθηναϊκό έχουν επιβαρύνει πολύ τον αγωνιστικό χώρο, σε τέτοιο σημείο, που μια απλή πάσα στα 10 μέτρα κάνει δύο τρία γκελ. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι του σταδίου, αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει.

Υ.Γ 2 Σημαντική η παρουσία του Σιμόες στα επίσημα του γηπέδου. Αρχηγός με τα όλα του, που δεν ξεχνά την ομάδα ποτέ. Όσο για την υπόθεση του συμβολαίου του, ελπίζω απλά να πάρουν και οι δύο πλευρές ότι ζητάνε.

Υ.Γ 3 Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι προχωράνε οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση της ρήτρας του Μάριου Οικονόμου. Πολύ καλός παίκτης, με τρομερό χαρακτήρα. Ήμασταν άλλωστε από τους λίγους, που χειροκρότησαν την άφιξη του και αναλύσαμε τα πλεονεκτήματα του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.