Header Ads


Unlabelled Βόμβα μεγατόνων από Ασβεστά: «Αν δεν υπογράψει σήμερα ο Ολυμπιακός, τότε θα...»!

Βόμβα μεγατόνων από Ασβεστά: «Αν δεν υπογράψει σήμερα ο Ολυμπιακός, τότε θα...»!


Αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο από τον γνωστό δημοσιογράφο. 


Με την στάση που κρατούν αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΛ και η Ξάνθη, το ποδοσφαιρικό Grexit έρχεται ακόμη πιο κοντά! Γράφει ο Άρης Ασβεστάς.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, είναι μετρημένα κουκιά: Όποια ΠΑΕ δεν υπογράψει το έγγραφο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τα 8 σημεία-δεσμεύσεις, υπογράφει ουσιαστικά την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Όποιος δεν υπογράψει, θέλει το Grexit και το επιδιώκει! Θέλει την διάλυση σε οτιδήποτε έχει απομείνει. Θέλει την εξαφάνιση ακόμη και της Εθνικής ομάδας!

Εκτός αν δεν τα έχει σκεφτεί όλα αυτά, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω…

Το πρωτάθλημα πιθανόν να ξαναρχίσει, ακόμα και αν δεν υπογράψουν κάποιοι. Το να μην υπάρχει καθολική αποδοχή του εγγράφου δέσμευσης, είναι ένα εξόχως σοβαρό ζήτημα το οποίο όμως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ίσως ξεπεραστεί και ο Βασιλειάδης να ανάψει το «πράσινο φως» για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Όμως τις δεσμεύσεις των ΠΑΕ για τα ζητήματα βίας και συμπεριφορών, δεν τις θέλει μόνο ο Βασιλειάδης. Τις θέλει και η FIFA που έχει συμφωνήσει σε όλα με την κυβέρνηση!

Και η FIFA θέλει να δει όχι μόνο τις προθέσεις των ΠΑΕ μέσω της υπογραφής του εγγράφου, αλλά και υλοποίηση των δεσμεύσεων αυτών άμεσα!

Αν δεν γίνουν αυτά, η ζημιά έρχεται και θα είναι μεγάλη και ανυπολόγιστη!

Ουδείς στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα δικαιούται να πει «δεν ήξερα»!

Γι’ αυτό όποιος σηκώνει τώρα μπαϊράκι, για το δικό του μικρο-πολιτικό συμφέρον, θα φέρει και την ευθύνη για ένα ενδεχόμενο Grexit, το οποίο η FIFA κατά την παρουσία της στην Αθήνα, κατέστησε σαφές ότι είναι στο τραπέζι και συζητείται.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται και δεν υπογράφει, επειδή –λέει- δεν έγινε έστω ένα Δ.Σ. για να πει την άποψή του και να συζητήσουν τα προτεινόμενα μέτρα.

Δεν καταλαβαίνει ότι η άποψη η δική του και των υπολοίπων ΠΑΕ, δεν ενδιαφέρει ούτε την FIFA, ούτε την κυβέρνηση! Δεν τους ζητήθηκε η άποψη και δεν θα ζητηθεί από κανέναν! FIFA και κυβέρνηση είπαν σε ΠΑΕ, ΕΠΟ και λίγκα: «Αυτά είναι. Τα υπογράφετε και συνεχίζουμε. Δεν τα υπογράφετε; Θα υποστείτε τις συνέπειες με δική σας ευθύνη». Απλά πράγματα! Και κυρίως, σωστά πράγματα! Έτσι γίνονται οι δουλειές. Αν αρχίσεις να ρωτάς τις ΠΑΕ, δεν θα καταλήξεις ποτέ και πουθενά...

Ο Ολυμπιακός θέτει και θέμα Στράτου και Γκαγκάτση, όταν τον τελευταίο, ο ίδιος ο Ολυμπιακός, μαζί με τον Παναθηναϊκό και μαζί με την ΑΕΛ (μεταξύ άλλων), τον εισηγήθηκαν για να αναλάβει την θέση του διευθύνοντα συμβούλου της λίγκας και φυσικά ακολούθως τον ψήφισαν στο Δ.Σ.

Οι δικαιολογίες που εμφανίζουν αυτές οι 3-4 ΠΑΕ που αντιδρούν, δεν είναι σοβαρές και δεν πείθουν.

Η στάση τους σε αυτό το ζήτημα, είναι η «φωτογραφία» της σάπιας νοοτροπίας των παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και η απόδειξη της παντελούς έλλειψης ποιότητας, σύνεσης και σοβαρότητας στο χώρο.

Η ζημιά θα είναι άνευ προηγουμένου και το κρίμα στο λαιμό όλων όσων κάνουν τώρα ότι δεν καταλαβαίνουν…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.