Header Ads


Άρης - Παναιτωλικός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Άρης - Παναιτωλικός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Άρης - Παναιτωλικός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Άρης - Παναιτωλικός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Έφτασε η ώρα! Σήμερα στις 19:00 ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (COSMOTE SPORT 3HD), στη μεταξύ τους ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «κίτρινων» στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο.

Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τον ΠΑΟΚ και… περιμένει ήδη.

Άρης - Παναιτωλικός Κανάλι

Η αναμέτρηση Άρης - Παναιτωλικός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 3 HD. Με τους συνδρομητές της COSMOTE να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Άρης - Παναιτωλικός Live Streaming: Πάνοπλος ο Άρης για τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδη, Παναγίδη, Αγοραστό.

Άρης - Παναιτωλικός Live Streaming: Με κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Παναιτωλικός!


Την συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο Παναιτωλικός στη σημερινή (06/03, 19:00) ρεβάνς με τον Άρη, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Η σχετική ενημέρωση:

«Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του δεύτερου ημιτελικού ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός για το Κύπελλο στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποφασίστηκε οι φίλοι της ομάδας του Αγρινίου να φιλοξενηθούν στη Θύρα 5.

Κατόπιν τούτου, όσοι φίλαθλοι του ΑΡΗ έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τη Θύρα 5 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 1 και 4».

Άρης - Παναιτωλικός Live Streaming: | Links:


Η αναμέτρηση Άρης - Παναιτωλικός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 3 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.