Header Ads


Survivor Spoiler 6/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σήμερα

Survivor Spoiler 6/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σήμερα


Survivor Spoiler 6/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σήμερα

Survivor Spoiler 6/3 Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σήμερα: Για ακόμη μια ημέρα όλα τα Survivor Spoiler, όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor 2024 είναι εδώ - Οριστικές πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία στις 6/3 - Πληροφορίες για την 4η υποψήφια προς αποχώρηση σήμερα

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για spoilers για ασυλίες, υποψηφιότητες για αποχώρηση, MVP, αποχωρείς μέχρι και τον τελικό του Survivor 2024. Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία την Τετάρτη 6/3 και η 4η παίκτρια υποψήφια προς αποχώρηση την Πέμπτη 7/3.

Τι θα γίνει απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία. Οι Μαχητές θέλουν να βγάλουν άλλη μία κόκκινη υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν, αυτό θα παλέψουν με κάθε τρόπο. Ειδικά οι φίλοι της Μαριλίνας, οι οποίοι είναι και πολλοί, θα παίξουν για πάρτη της. Αυτό βολεύει και την ίδια για να παραμείνει.

Μεγάλο πρόβλημα οι απουσίες για τους Διάσημους. Κατερίνα Δαλάκα, Σάββας Γκέντσογλου και Ασημίνα είναι ακόμα εκτός. Δεν μπορούν να συμμετέχουν. Πώς να μπορέσουν να σηκώσουν κεφάλι άραγε; Διότι, οι καλοί παίκτες είναι εκτός, αυτοί που φέρνουν τις περισσότερες νίκες.

Survivor Spoiler 6/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία

Η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία στις 6/3, σύμφωνα και με την οριστική τελευταία πληροφορία είναι ξανά οι Μαχητές.

Πρώτη φορά στο παιχνίδι έχουμε 4 ασυλίες φέτος και αυτή καταλήγει στους Μαχητές κάνοντας το 3-1 αυτή την εβδομάδα απέναντι στους Διάσημους.

Survivor Spoiler 6/3: Αυτή είναι η 4η υποψήφια για αποχώρηση

Για την 4η υποψήφια για αποχώρηση, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και από την στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ανατροπή στο τελευταίο spoiler, αυτή που βγαίνει υποψήφια είναι η Μαρία Αντωνά, μιας και δεν υπάρχει καμία άλλη παίκτρια στους Διάσημους να μπορεί να αγωνιστεί στα αγωνίσματα αποχώρησης.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.