Header Ads


ΠΡΟΜΕΤΕΙ - ΑΡΗΣ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

ΠΡΟΜΕΤΕΙ - ΑΡΗΣ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


ΠΡΟΜΕΤΕΙ - ΑΡΗΣ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

προμετει αρης καναλι | live streaming που μπορω να το δω σημερα: Ο Άρης διεκδικεί σήμερα εναντίον της Προμετέι στις 19:00 την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup, όπου περιμένει ήδη η Μπουργκ.

ΠΡΟΜΕΤΕΙ - ΑΡΗΣ Κανάλι

Η αναμέτρηση ΠΡΟΜΕΤΕΙ - ΑΡΗΣ για τους «16» του Eurocup, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA/EON και συγκεκριμένα από το NOVA SPORTS PRIME. Με τους συνδρομητές της NOVA να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

ΠΡΟΜΕΤΕΙ - ΑΡΗΣ Live Streaming: Οι δηλώσεις Καστρίτη για τον αγώνα με την ΠΡΟΜΕΤΕΙ

Μιλώντας για την αναμέτρηση ο τεχνικός των «κίτρινων», Γιάννης Καστρίτης, σημείωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στην πρώτη μας εμφάνιση στο EuroCup μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να περάσουμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να παίξουμε στα playoff. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και "βάθος" στο ρόστερ της.

Η Προμετέι τρέχει πολύ στο transition και σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες με τα επιθετικά ριμπάουντ. Συνεπώς, ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% και στις δύο άκρες του παρκέ».

ΠΡΟΜΕΤΕΙ - ΑΡΗΣ Live Streaming: Αμφίβολος ο Κατσίβελης

Ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με τον Προμηθέα το περασμένο Σάββατο για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ΠΡΟΜΕΤΕΙ - ΑΡΗΣ Live Streaming: | Links:


Η αναμέτρηση ΠΡΟΜΕΤΕΙ - ΑΡΗΣ για τους «16» του Eurocup θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA/EON και συγκεκριμένα από το NOVA SPORTS PRIME.

Δυστυχώς, στους αγώνες του Eurocup δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.