Header Ads


Ολυμπιακός - Λανς Youth League κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Ολυμπιακός - Λανς Youth League κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Ολυμπιακός - Λανς Youth League κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Ολυμπιακός - Λανς Youth League κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα (28/2) την Λανς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 15:00 (COSMOTE SPORT 3HD), για την φάση των «16» του UEFA Youth League, με στόχο την πρόκριση στη φάση των «8».

Ολυμπιακός - Λανς Youth League Κανάλι

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Λανς στους «16» του UEFA Youth League θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 3HD. Με τους συνδρομητές της COSMOTE να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Ολυμπιακός - Λανς Youth League Live Streaming: Μία από τις καλύτερες άμυνες ο Ολυμπιακός στο Youth League

Η άμυνα των Νέων του Ολυμπιακού είναι μια από τις καλύτερες, μέχρι στιγμής, στο Youth League και η ανασταλτική γραμμή της Κ19 του Ολυμπιακού θα μπορούσε να αποτελέσει το «κλειδί» και για την πρόκριση με αντίπαλο την Λάνς, στον μονό αγώνα για τη φάση των «16». Οι Πειραιώτες, μέχρι στιγμής, έχουν δεχτεί μόλις δύο τέρματα, σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων και είναι η τέταρτη καλύτερη στη διοργάνωση!

Ίδιο αριθμό γκολ έχει δεχτεί και η Βασιλεία, σε πέντε αγώνες επίσης, ενώ Ρεάλ Μαδρίτης (έξι ματς), Μακάμπι Χάιφα (ένα ματς) και Λεχ Πόζναν (δύο ματς) έχουν ένα γκολ παθητικό.

Yπενθυμίζεται, πως σε ό,τι αφορά τη συνέχεια στη διοργάνωση, σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μπάγερν Μονάχου-Φέγενορντ και πάλι σε μονό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί εκτός έδρας.

Ολυμπιακός - Λανς Youth League Live Streaming: | Links:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.