Header Ads


Τα τελευταία δεδομένα για την 11αδα της ΑΕΚ με ΠΑΣ Γιάννινα!

Τα τελευταία δεδομένα για την 11αδα της ΑΕΚ με ΠΑΣ Γιάννινα!


Ποιοι παίρνουν φανέλα βασικού - Δεν θα γίνει μεγάλο ροτέισον
Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (28/02) για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. 




Αρχικά τοποθετήθηκε για το αποψινό (28/02, 19:00) ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 25η αγωνιστική της Super League: «Δεν έχουμε μετάδοση αγώνα. Επί της ουσίας δεν υπάρχουν και συγκοινωνίες. Να δούμε πόσοι θα καταφέρουν να πάνε στο γήπεδο. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να νικήσει, δεν το συζητάμε και μετά θα παίξει στο Χαριλάου με τον Άρη, για να τερματίσει πρώτη. 



Δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Δεν θα γίνει μεγάλο ροτέισον λογικά. Ο Γκαρσία είναι βασικός όταν παίζει, αλλά είχε χάσει προπονήσεις και ίσως αρχίσει ο Πόνσε. Ο Κάλενς λείπει. Άρα θεωρώ θα είναι ο Βίντα ένας στόπερ και θα δούμε αν θα βάλει Μουκουντί, ή Χατζισαφί. Αριστερά ο Πήλιος είναι φαβορί. Δεξιά ο Σιντιμπέ. Ο Ρότα μάλλον θα είναι διαθέσιμος στο Χαριλάου. Στο κέντρο είπαμε αυτό με τον Σιμάνκι. Να δούμε και με Γιόνσον τι θα γίνει. Ο Πινέδα θα είναι μέσα, αν δεν τον αφήσει έξω για ξεκούραση. Αριστερά ο Ελίασον και δεξιά ο Άμραμπατ στα άκρα. Τσούμπερ πίσω από τον σέντερ φορ. Εκτός και αν μπει ο Μάνταλος, γιατί ο Τσούμπερ έχει σερί αγώνων».



Όσον αφορά στην πιθανή συμφωνία με τον Δημήτρη Γιαννούλη της Νόριτς, επισήμανε τα ακόλουθα: «Για τον Γιαννούλη σχεδόν κάθε μέρα, εγώ τουλάχιστον λέω ότι είναι ο πρώτος στόχος για αριστερό μπακ στην ΑΕΚ. Ειπώθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι υπάρχει οριστική συμφωνία για το καλοκαίρι. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν το ξέρω. Ο παίκτης θα συζητήσει ευχαρίστως με την ΑΕΚ αν δεν βρει αυτό που ψάχνει στο εξωτερικό. Η ΑΕΚ δεν είπε ότι δεν ενδιαφέρεται, αλλά ότι δεν υπάρχει συμφωνία. Η Νόριτς δεν τον έδινε τώρα τον Ιανουάριο γιατί κυνηγάει την άνοδο. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.