Header Ads


Βόλος - ΟΦΗ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Βόλος - ΟΦΗ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Βόλος - ΟΦΗ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Βόλος - ΟΦΗ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Βόλος και ΟΦΗ κοντράρονται (15:00) στο Πανθεσσαλικό, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Χωρίς νίκη μέσα στο 2024 η ομάδα της Μαγνησίας, πήρε το τελευταίο της τρίποντο στις 17 του περασμένου Δεκέμβρη, όταν είχε επικρατήσει με 2-1 στην έδρα της Λαμίας. Έκτοτε «τρέχει» αρνητικό σερί έντεκα διαδοχικών αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 8 ήττες και 3 ισοπαλίες. 

Από την άλλη ο ΟΦΗ, πριν από τρεις μέρες βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το 20ό λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησής του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καταφέρνοντας να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας!

Βόλος - ΟΦΗ Κανάλι

Η αναμέτρηση Βόλος - ΟΦΗ της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 2 HD. Με τους συνδρομητές της COSMOTE να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Βόλος - ΟΦΗ Live Streaming: Με Λάρσον, αλλά χωρίς τρεις στον Βόλο ο ΟΦΗ

Στην αποστολή του ΟΦΗ για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Βόλο συμπεριλήφθηκε ο Λάρσον, σε αντίθεση με τους τιμωρημένους Μπάκιτς-Τοράλ και τον τραυματία Μπρεσάν.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μάρκο Μπάκιτς και Γιόν Τοράλ, ο τραυματίας Ματέους Μπρεσάν καθώς και οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Ανδρέας Αδαμάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Μάνουελ Καλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Συνολικά στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Θοράρινσον. Αμπάντα, Λουκάο, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Νέιρα, Ριέρα, Μπακού, Μοσκέρα, Χιμένεθ, Ισέκα και Φελίπε.

Βόλος - ΟΦΗ Live Streaming: Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρησή του με τον ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε ο Βόλος, με τον Χρήστο Κόντη να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή!

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Άλχο, Μύγας, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ασεχνούν, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Βόλος - ΟΦΗ Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση Βόλος - ΟΦΗ της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 2 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.