Header Ads


Μαρία Ζαχαρή: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό και ο γάμος με τον Ηλία Λογοθέτη

Μαρία Ζαχαρή: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό και ο γάμος με τον Ηλία Λογοθέτη


Μαρία Ζαχαρή: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό και ο γάμος με τον Ηλία Λογοθέτη 


Μαρία Ζαχαρή: ηλικία, βιογραφικό, καταγωγή, Ηλίας Λογοθέτης: Η Μαρία Ζαχαρή είναι ηθοποιός και απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνων.





Βιογραφικό


Έχει γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες, όπως ο Γιώργος Σεβαστίκογλου, ο Σπύρος Ευαγγελάτος, ο Κώστας Μπάκας, ο Τάσος Μπαντής ο Αντώνης Αντύπας κ.ά. Στην τηλεόραση έχει επίσης συνεργαστεί με σημαντικούς σκηνοθέτες όπως ο Τάσος Ψαρράς, ο Κώστας Κουτσομύτης, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Γιάννης Διαμαντόπουλος κ.ά.

Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, που είναι κι αυτός ηθοποιός.

Προσωπική ζωή

Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, που είναι κι αυτός ηθοποιός. Ο σύζυγός της έχει πει για την ίδια σε συνέντευξή του στο difernews.gr :«Η Μαρία είναι Σύμπαν, αν ταξιδεύεις σ’ αυτό το Σύμπαν πρέπει το διαστημόπλοιό σου συνεχώς να βελτιώνεται..»



Η αγάπη για την ζωγραφική

«Η ζωγραφική είναι ο άλλος μου έρωτας και είναι μια σχέση γεμάτη πάθος και προδοσία. Όταν δε δουλεύω στο Θέατρο ζωγραφίζω με μανία για να εξιλεωθώ», δηλώνει η ίδια η Μαρία Ζαχαρή.

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης που έγινε αγαπητός τόσο από τις συμμετοχές του σε τηλεοπτικές σειρές, όσο και στο σινεμά. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια που έκλεψε την παράσταση σε μια σκηνή στο νοσοκομείο.

Τη είδηση του θανάτου του Ηλία Λογοθέτη έκανε γνωστή πριν από λίγο με ανάρτησή του ο γιος του επίσης ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης ο οποίος σε ένα instastory έγραψε σε μία μαύρη σελίδα «Αντίο γαλάζια μάτια».



Το βιογραφικό του Ηλία Λογοθέτη


Ο Ηλίας Λογοθέτης γεννήθηκε στη Λευκάδα στις 15 Απριλίου 1939. Δεν σκεφτόταν να ακολουθήσει την υποκριτική, καθώς ελκυόταν περισσότερο από την όπερα. Ήταν απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου.

Με το θέατρο ήρθε σε επαφή μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 1967, και πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1970, στο έργο «Βαβυλωνία».

Έγινε γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους από συμμετοχές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Έχει συνεργαστεί με τους θιάσους Γιάννη Φέρτη-Ξένιας Καλογεροπούλου, Κάκιας Αναλυτή-Κώστα Ρηγόπουλου, Νίκου Ξανθόπουλου, Θανάση Βέγγου, Άγγελου Αντωνόπουλου-Μιράντας Κουνελάκη, με το «Αμφιθέατρο» του Σπύρου Ευαγγελάτου κ.ά.

Συμμετείχε σε πολλά θεατρικά έργα στην τηλεόραση στο γνωστό «Θέατρο της Δευτέρας» στην ΕΡΤ1 και είχε λάβει μέρος, επίσης, σε μουσικές παραστάσεις, όπως το αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ.

Σύζυγός του είναι η ηθοποιός Μαρία Ζαχαρή και γιος του ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο οποίος ακολούθησε και αυτός την υποκριτική.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.