Header Ads


Τέλος ο Λάτσι από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Λάτσι από την ΑΕΚ!


Το δικό του "αντίο" μέσα από ένα ποστ στα social media είπε στην ΑΕΚ και στους φιλάθλους της ο Ζίγκα Λάτσι, καθώς από το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) ο Σλοβένος και η Ένωση ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Η ΑΕΚ έλυσε το συμβόλαιό της με τον Ζίγκα Λάτσι, με συνέπεια ο κεντρικός αμυντικός να είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.




Ο 21χρονος στόπερ αποκτήθηκε από την Ένωση τον Φεβρουάριο του 2020 από την Μούρα έναντι 300.000 ευρώ, με τον Σλοβένο, ωστόσο, να μην δικαιώνει ποτέ τις προσδοκίες των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε 50 εμφανίσεις, με τις 35 εξ αυτών να είναι με τη Β' ομάδα, στο ρόστερ της οποίας βρισκόταν τα τελευταία 12,5 χρόνια.

"Δεν είναι ο τρόπος που σκεφτόμουν να πω αντίο από την ΑΕΚ, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τα τεχνικά επιτελεία, τους προπονητές και τους ανθρώπους του συλλόγου που με βοήθησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια", ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Λάτσι, πριν αναφερθεί στους οπαδούς της Ένωσης.



"Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό και θα ήθελα πολύ να μπορούσα να παίξω στην OPAP Arena μπροστά σας. Εύχομαι στον σύλλογο ό,τι καλύτερο στο μέλλον".



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.