Header Ads


Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: Δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ!

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: Δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ!


Το συνολικό κόστος της μεταπήδησης του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ υπερβαίνει τα 4 εκατ. ευρώ και πλέον αποτελεί την δεύτερη ακριβότερη μεταγραφής της «Ένωσης». Ο Πινέδα στην πρώτη θέση.

Από χίλια κύματα πέρασε η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς μέχρι να δώσουν οι Κροάτες την τελική έγκριση τους. Η ΑΕΚ, ικανοποιώντας την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε μια ακόμη οικονομική υπέρβαση δαπανώντας περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ.




Όπως στην περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα, όπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης χρειάστηκε να δαπανήσει 6.5 εκατ. ευρώ στη Θέλτα Βίγκο, έτσι και τώρα με προσωπική παρέμβαση ολοκλήρωσε μια δύσκολη μεταγραφή για την «Ένωση».

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον Μεξικανό διεθνή χαφ, είναι η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων», ενώ πλέον στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Εζέκιελ Πόνσε, για τον οποίο η ΑΕΚ κατέβαλε στην Έλτσε το ποσό των 3.5 εκατ. ευρώ. Συνολικά 14 εκατ. ευρώ σε διάστημα ενός χρόνου για τις τρεις ακριβότερες μεταγραφές του συλλόγου.



Αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Βασίλης Τσιάρτας, με τους «Κιτρινόμαυρους» την σεζόν 2000/01 να πληρώνουν 3,5 εκατ. ευρώ στη Σεβίλλη, αλλά και τα 3 εκατ. ευρώ που δόθηκαν στην Ίντερ για τον Γρηγόρη Γεωργάτο στη σεζόν 2002/03.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.