Header Ads


Πρωτοχρονιάτικη βόμβα: Στην ΑΕΚ ο Μπράντον Νάιτ!

Πρωτοχρονιάτικη βόμβα: Στην ΑΕΚ ο Μπράντον Νάιτ!


Την βόμβα της ημέρας πυροδότησε η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος!

Ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε και έρχεται στην ΑΕΚ.




Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για την ΑΕΚ που έκλεισε τον Μπράντον Νάιτ! Πρόκειται για έναν 32χρονο πόιντ και σούτινγκ γκαρντ με μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ (Πίστονς, Σανς, Ρόκετς, Καβαλίερς και Μάβερικς) ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη Βασίλισσα και έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα. 

Η μεταγραφή του Νάιτ αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μέσα στις επόμενες ώρες και προφανώς αυτή η σημαντική προσθήκη, δείχνει την αποφασιστικότητα του Μάκη Αγγελόπουλου να καλύψει τα κενά που υπήρξαν με σημαντικές προσθήκες. 



Ο Μπράντον Νάιτ έχει ύψος 1.88 και από τον περασμένο Μάρτιο αγωνίστηκε Πουθέρτο Ρίκο με τους Piratas de Quebradillas. Αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος της χώρας και πρώτος σκόρερ με μέσο όρο 24.4 πόντους. Είχε επίσης 5.2 ασίστ. 

Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστιο εμπειρία, έφεση στο σκοράρισμα και εξαιρετικό μακρινό σουτ. Στο Πουέρτο Ρίκο είχε ποσοστό 37.1% και 3.2 επιτυχημένα τρίποντα ανά αγώνα. 

Ο Νάιτ έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο από την ομάδα του Ποουέρτο Ρίκο και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με την φανέλα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.