Header Ads


Σενάριο βόμβα από εξωτερικό: Σε ποια χώρα θα μεταφερθεί ο τελικός του Conference League

Σενάριο βόμβα από εξωτερικό: Σε ποια χώρα θα μεταφερθεί ο τελικός του Conference League


Η ουγγρική εφημερίδα Nemzeti επικαλούμενη ελληνικές πηγές αναφέρει ότι η Βουδαπέστη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Conference League, αν χρειαστεί.

Σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκεται η ουγγρική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης σε περίπτωση που χρειαστεί να φιλοξενήσει τον τελικό του φετινού Conference League της 29ης Μαΐου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, σύμφωνα με ουγγρικό δημοσίευμα.


Το κορυφαίο και πιο έγκυρο αθλητικό Μέσο της χώρας (Nemzeti) επικαλούμενο πάντως ελληνικές πηγές, αναφέρει ότι η Πούσκας Αρένα είναι η πρώτη επιλογή της  ΟΥΕΦΑ για την διεξαγωγή του τελικού, σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική αστυνομία δεν μπορέσει να εγγυηθεί την ασφάλεια διεξαγωγής του τελικού.

Τονίζεται ότι στην κυβέρνηση υπάρχει έντονος σκεπτικισμός αφού ο τελικός είναι μερικές ημέρες πριν από τις Ευρωοεκλογές, ενώ γίνεται λόγος και για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εσχάτως αντιδημοφιλής στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού.



Η Πούσκας Αρένα έχει εμπειρία από διεξαγωγή ανάλογων αναμετρήσεων, αφού πέρσι φιλοξένησε με απόλυτη τον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα, ενώ εκεί θα διεξαχθεί κι ένας τελικός του Champions League είτε το 2026 είτε το 2027.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.