Header Ads


Πρόβλημα με Βίντα: Έκανε ράμματα στο γόνατο! (pic)

Πρόβλημα με Βίντα: Έκανε ράμματα στο γόνατο! (pic)


Ράμματα στο δεξί γόνατο λόγω ενός θλαστικού τραύματος που αποκόμισε από μαρκάρισμα στην προπόνηση έκανε ο Ντομαγκόι Βίντα και η κατάσταση του Κροάτη αμυντικού θα επανεκτιμηθεί.




Ένα απρόοπτο προέκυψε από την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα την Κυριακή καθώς ο Ντομαγκόι Βίντα μετά από ένα μαρκάρισμα αποκόμισε ένα σκίσιμο στο δεξί γόνατο με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε ράμματα.

Η σύζυγος του 34χρονου Κροάτη στόπερ ανέβασε τη σχετική φωτογραφία με το θλαστικό τραύμα στο πόδι του Βίντα, ωστόσο πιθανότατα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, παρότι μπορεί να φαντάζει ως τέτοιο από την εικόνα.



Πρόκειται για ένα θλαστικό τραύμα, το οποίο δεν είναι τόσο βαθύ όσο το πρόσφατο του Ορμπελίν Πινέδα που του είχε στερήσει τη συμμετοχή στα ματς με Άγιαξ, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό.

Η κατάσταση του Βίντα θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση για να φανεί πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και αν αυτό μπορεί να συμβεί άμεσα.


Θυμίζουμε πως ήδη ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει από εδώ και στο εξής στον έναν βασικό κεντρικό αμυντικό του και συγκεκριμένα στον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος εντάσσεται στην Εθνική Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και θα λείπει τον Ιανουάριο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.