Header Ads


Το μυθικό ποσό που δίνει ο Ατζούν σε πρώην παίκτη ΑΕΚ για Survivor!

Το μυθικό ποσό που δίνει ο Ατζούν σε πρώην παίκτη ΑΕΚ για Survivor!


«Χρυσάφι» στα πόδια του Σάββα Γκέντζογλου για να πάει στο Survivor και μάλλον έχει ήδη «κλείσει».

Τον Ιανουάριο αναμένεται να προβληθεί το Survivor 2024 και θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο πολλά πρόσωπα που έχουν πάει ξανά.




Ωστόσο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως φαίνεται επιθυμεί διακαώς να δει τρία πρόσωπα (εκτός των άλλων) στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα στον έναν προσφέρει και μυθικό ποσό ως αμοιβή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open, ο Σάββας Γκέντζογλου είναι αυτός που ο Τούρκος παραγωγός του προσφέρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ώστε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.



Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Καβάλας, έχει ήδη «κλείσει». Όμως, σύμφωνα με όσα είπε η Ελένη Τσολάκη, υπάρχει η πληροφορία ότι έχει «κλείσει» και η πρώην σύντροφός του, η Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία έχουν κι ένα παιδί.

Παράλληλα, στο ριάλιτι αναμένεται να βρεθεί και η Κρίστι Καθάργια, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη και θα πάει ως διάσημη, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος.



Επίσης άλλο ένα όνομα που φέρεται να έχει συμφωνήσει ώστε να συμμετάσχει στο Survivor, είναι η Σάσα Μπάστα.

Με αλλαγές το Survivor

Ο Τούρκος παραγωγός είχε μιλήσει στον ΣΚΑΪ και είχε αναφέρει πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο Survivor.

«Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιες παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες», είχε αναφέρει.

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών», τόνισε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.