Header Ads


Με Πήλιο βασικό η ΑΕΚ με Βόλο!

Με Πήλιο βασικό η ΑΕΚ με Βόλο!


Αρκετές πιθανότητες για ενδεκάδα στο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο για τον Σταύρο Πήλιο!

Ο Σταύρος Πήλιος είναι πολύ πιθανό στο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο την προσεχή Τετάρτη (3/1, 19:00) στην OPAP Arena να βρεθεί για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης.




Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ματς της Τετάρτης με τον Βόλο και ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Αλμέιδα φαίνεται να είναι η αριστερή πτέρυγα της άμυνας. 

Με δεδομένη την αποχώρηση των Χατζισαφί και Μοχαμάντι για το Ιράν, προκειμένου να ενσωματωθούν στην Εθνική τους ομάδα και να λάβουν μέρος στο Asian Cup, η ΑΕΚ έχει «θέμα» αριστερά μένοντας επί της ουσίας μόνο με τον Πήλιο. 



Έτσι ο νεαρός άσος δεν αποκλείεται να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στη βασική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στους Βολιώτες.

Βέβαια ο Πήλιος δεν είναι... άβγαλτος... Μην ξεχνάμε πως πέρσι είχε 23 ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League όντας στα περισσότερα εκ των κορυφαίων, ενώ συνολικά μετρά 30 ματς στη μεγάλη κατηγορία. 



Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο νεαρός μπακ έχει και ρυθμό, με δεδομένο πως έχει παίξει σε αρκετά ματς με την ΑΕΚ Β', έστω και σε άλλο επίπεδο μετρώντας 9 παιχνίδια με δύο γκολ και μία ασίστ.

Τώρα, βέβαια, θα έλεγε κανείς πως υπάρχει και η λύση Σιντιμπέ, αλλά ο Γάλλος δεν έχει μπει ακόμα σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Έτσι είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. 

Πάντως, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 2018 έχει εμπειρία από τη θέση έχοντας παίξει συνολικά 89 ματς στην καριέρα του ως αριστερός μπακ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.