Header Ads


Φημολογία για επιστροφή Φούντα στην Ελλάδα!

Φημολογία για επιστροφή Φούντα στην Ελλάδα!


Τι αναφέρει δημοσίευμα για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ..

Το μέλλον του Ταξιάρχη Φούντα στην Τράμπζονσπορ είναι «θολό» και σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία ο παίκτης την «ψάχνει» και για Ελλάδα.




Θα επιστρέψει ο Φούντας τον Ιανουάριο στην Ελλάδα;

Αυτό το ερώτημα πλανάται τις τελευταίες ώρες στην Τραπεζούντα. Μέσα στο Σαββαοκύριακο η Τράμπζονσπορ επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς πως ο Έλληνας διεθνής τελεί υπό παραχώρηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Και δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν τα πρώτα σενάρια...



Έπαιξε αρκετά το σενάριο περί πιθανής επιστροφής του παίκτη στην Αυστρία, όπου έκανε εξαιρετικά πράγματα με τη Ραπίντ. Ωστόσο ακούστηκε πως ο Φούντας εξετάζει και το ενδεχόμενο να γυρίσει στα πάτρια εδάφη. 

Μάλιστα, να θυμίσουμε πως τον Απρίλιο του 2020 ο παίκτης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως «Κάποια στιγμή θέλω να γυρίσω. Αλλά όχι για τώρα. Κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στο εξωτερικό». Ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε πει τότε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που ήταν υπό κατασκευή: ««Έχω δει τα έργα, είναι πολύ όμορφο γήπεδο, κάποια στιγμή γιατί όχι, μπορεί να παίξω στην Αγιά Σοφιά».



Τι θα γίνει τελικά; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει... Ωστόσο κρατάμε το όνομα του Φούντα στο μπλοκάκι μας... Επίσης να σημειώσουμε πως ο παίκτης υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο στην Τράμπζονσπορ για 2+1 χρόνια και προοριζόταν για αντικαταστάτης του Κροάτη επιθετικού, Μίροσλαβ Όρσιτς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην πρώτη προπόνηση της σεζόν και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου εννιά μήνες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.