Header Ads


Στοίχημα: Διπλασιάζει με κάλυψη η Τσέλσι

Στοίχημα: Διπλασιάζει με κάλυψη η Τσέλσι


Το γεμάτο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/11) προσφέρει αρκετές επιλογές για στοίχημα. Θα βρείτε τους αγώνες της ημέρας σε ελκυστικές αποδόσεις στη winmasters. Η στοιχηματική πρόταση που ξεχώρισε το Betarades.gr σήμερα είναι από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Νιουκάστλ - Τσέλσι. Ακολουθούν η ανάλυση και το προγνωστικό.


Δύο σερί ήττες πριν από τη διακοπή για τη Νιουκάστλ, με πιο πρόσφατη το 2-0 από την Μπόρνμουθ εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ. Είχε χάσει με το ίδιο σκορ και πάλι εκτός και από τη Ντόρτμουντ, σε παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες με 3-0 εκτός επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ και με 1-0 εντός επί της Άρσεναλ για το πρωτάθλημα. Τα πάει πολύ καλά στην έδρα της, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και μια ήττα, στα εφτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα τελευταία, έχοντας σημειώσει ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Μόνο στο ένα εξ αυτών, μάλιστα, κράτησε αλώβητη την εστία της. 


Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το πιο πρόσφατο ματς της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, αναδείχτηκε ισόπαλη (4-4) με τη Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ κερδίζοντας εντός με 2-0 την Μπλάκμπερν, ενώ συνέτριψε εκτός με 4-1 την Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή ήταν και η τρίτη εκτός έδρας σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Φούλαμ (2-0) και Μπέρνλι (4-1). Είναι παραγωγική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει δέκα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς μακριά από το γήπεδο της. Στα τρία από τα πέντε τελευταία, βέβαια, δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. 


Πολλά προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζει η Νιουκάστλ, κάτι που την είχε επηρεάσει αρνητικά στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Βελτιωμένη η Τσέλσι, έδειξε να βρίσκει ρυθμό πριν από τη διακοπή. Μπορεί να βγάλει χαρακτήρα και στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” και να επιστρέψει στις νίκες. Θα ποντάρουμε στο 2 DNB σε απόδοση 2.01.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.