Header Ads


Φημολογία για μεταγραφή από Άρη στην ΑΕΚ!

Φημολογία για μεταγραφή από Άρη στην ΑΕΚ!


Ποιον παίκτη του Άρη εξετάζει η ΑΕΚ - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Ποιος Έλληνας ετοιμάζεται από Θεσσαλονίκη να έρθει Αθήνα; Ο Ευάγγελος Μίχος παρουσιάζει τους λόγους που ο άσος από την Ονδούρα δεν ήρθε το καλοκαίρι στην Ένωση και αποκαλύπτει ποιο μεγάλο ταλέντο φημολογείται ότι απασχολεί σοβαρά την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. 




Πως ο Πιζάρο... έκλεισε το δρόμο του Πάλμας την ΑΕΚ αλλά και ποιος ακούγεται στην πιάτσα πως θα είναι ο... νέος Χρυσόπουλος, πού θα πάει από τον Καρυπίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια;

ΠΑΛΜΑ/ΠΙΖΑΡΟ: Το ότι ο ο πρώην άσος του Άρη έφτασε το καλοκαίρι πάρα πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ είναι γνωστό. Για την ακρίβεια αν δεν ήταν τόσο επιφυλακτικός με την περίπτωση του ο Ματίας Αλμέιδα, ο Πάλμα τώρα θα άνηκε στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Τελικά πουλήθηκε στην Celtic με περισσότερα χρήματα, κοντά στα 4.800.000 ευρώ, από τα οποία βέβαια τα 800 χιλιάρικα πήγαν στην προηγούμενη ομάδα του, την Βίντα.



Ο Λουίς Πάλμα στη Celtic κυριολεκτικά τα σπάει αφού έχει ήδη 5 γκολ και 5 ασίστ, αντιθέτως ο παίκτης που προτιμήθηκε αντί του Ονδουριανού στην ΑΕΚ, δηλαδή ο Πιζάρο μέχρι στιγμής αποτελεί την επιτομή της μετριότητας. Γιατί για όσους δεν το γνωρίζουν, αν δεν ερχόταν ο Μεξικάνος μεσοεπιθετικός στους νταμπλούχους Ελλάδος, τη θέση του θα είχε πάρει ο Πάλμα.



Γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά; Επειδή στην ελληνική πιάτσα των agents κυκλοφόρησε εσχάτως η πληροφορία πως η ΑΕΚ θα αποκτήσει ξανά ποδοσφαιριστή από τον Άρη του Θόδωρου Καρυπίδη. Όχι πάντως κάποιον πρωτοκλασάτο των κίτρινων αλλά πάλι έναν νεαρό ταλαντούχο, όπως έκανε και το καλοκαίρι με την προσθήκη του στόπερ Χρυσοπούλου, τον οποίο πλήρωσε χρυσάφι, με 800.000 ευρώ. Ποιος λέγεται ότι έχει τώρα σειρά; Ο 19χρονος εξτρέμ Μιχάλης Παναγίδης ο οποίος μετράει ήδη πέντε συμμετοχές στη σεζόν με την πρώτη ομάδα των κίτρινων...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.