Header Ads


Απαγορευτικό στη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στα Γιάννενα!

Απαγορευτικό στη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στα Γιάννενα!


Όπως αναμενόταν, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου απαγόρευσε μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στα Ιωάννινα, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιρναν εισιτήρια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ήταν γνωστό, δεν έδωσε εισιτήρια στους οπαδούς της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ματς, επιτρέποντας μόνο στους κατόχους διαρκείας την αγορά εισιτηρίων.




Όπως ήταν αναμενόμενο και από την Αστυνομία ανακοινώθηκε απαγορευτικό τόσο για μεμονωμένη όσο και για οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της Ένωσης προς την πόλη της Ηπείρου.

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΕΚ. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΑΕΚ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/11/2023 και ώρα 17:00 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.