Header Ads


Τα μοναδικά 3 αγωνιστικά κέρδη της ΑΕΚ από το Κηφισιά-ΑΕΚ!

Τα μοναδικά 3 αγωνιστικά κέρδη της ΑΕΚ από το Κηφισιά-ΑΕΚ!


Τι κρατάει η Ένωση στην Καισαριανή και η εσωτερική «μεταγραφή» που δουλευόταν καιρό

Η Ένωση αυτοκτόνησε με την Κηφισιά, υπάρχουν όμως πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε. Οι συνεργασίες, η επιστροφή Γκαρσία το ντεμπούτο ενός Έλληνα




Το ματς με την Κηφισιά, στην Καισαριανή, ήταν ένα ακόμα μάθημα για την ΑΕΚ. Γιατί ήταν ένα παιχνίδι που η Ένωση έκανε ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ. 

Προηγήθηκε με τη βοήθεια της τύχης, με το αυτογκόλ του Σναιντερλάν, έχασε και άλλες φάσεις, για να καθαρίσει το ματς και με το εύθραυστο 1-0 ήταν αυτονόητο, ότι θα έπρεπε να ήταν περισσότερο προσεκτική, ιδιαίτερα στις στατικές φάσεις. 



Έτσι από ένα κόρνερ του Μπιφουμά και μία αμυντική ολιγωρία στο 85’ κατέστρεψε ένα σαββατόβραδο για τους Ενωσίτες που βρήκαν τον δρόμο για το νταμάρι, αψηφώντας απαγορεύσεις και συστάσεις, είτε μπαίνοντας στο γήπεδο με εισιτήριο, είτε από τα βράχια της περιοχής. 

Έχει όμως σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του Τσαγκαράκη και την απόδοση του VARίστα Φωτιά. Κάνει μάλιστα λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος.



Δεν μπορούμε όμως να μην σημειώσουμε τις αγωνιστικές ανορθογραφίες. Στη φάση της ισοφάρισης φέρει μεγάλη ευθύνη ο Σιντιμπέ. Αλλά αν τα ρίξουμε στον Γάλλο, βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Η Κηφισιά έδειχνε, ότι είναι ομάδα απειλητική, η οποία δεν επρόκειτο να παρατήσει το παιχνίδι και μάλιστα στο τέλος λίγο έλειψε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά.

Τί έφταιξε λοιπόν στην Καισαριανή; Η έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρότητας. Η ΑΕΚ όμως δεν έχει πολύ καιρό να δει τα αίτια της απώλειας. Πρέπει να συγκεντρωθεί πλέον για το ματς με τη Μαρσέιγ, την Πέμπτη.

Υπάρχουν όμως πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε από ένα παιχνίδι παρότι στράβωσε για την ομάδα του «Δικέφαλου» αετού.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.