Header Ads


Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Combo στο 2.11 στο “City Ground”

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Combo στο 2.11 στο “City Ground”


Συναρπαστικές αναμετρήσεις για ακόμη μια Κυριακή περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος, με ντέρμπι στη Super League, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και παιχνίδια που αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις από Ευρώπη αλλά και κάθε γωνιά του πλανήτη. Αμέτρητες οι ευκαιρίες για στοίχημα σήμερα Κυριακή (05/11) και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την Premier League και το παιχνίδι Νότιγχαμ Φόρεστ - Άστον Βίλα το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

 

11η Αγωνιστική στην Premier League με τη Νότιγχαμ να φιλοξενεί την Άστον Βίλα, χωρίς περιθώρια λάθους. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, συνολικά συμπλήρωσαν έξι ματς χωρίς νίκη. Υποχώρησαν στη 16η θέση της κατάταξης με δέκα βαθμούς και έρχονται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό ματς.

 

Σε αντίθετη κατάσταση η Άστον Βίλα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, επικράτησε με 3-1 της Λούτον την προηγούμενη αγωνιστική και πανηγύρισε την πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Σκοράρει με συνέπεια και τρομερή ευκολία, το Over 3.5 επιβεβαιώθηκε στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Η Άστον Βίλα έχει τον τίτλο του φαβορί, βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και… τρομάζει επιθετικά, από την άλλη η Νότιγχαμ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορεί να συνεισφέρει στα γκολ, θα κρατήσουμε το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.11.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.