Header Ads


Διπλό στον Βόλο η ΑΕΚ Κ19!

Διπλό στον Βόλο η ΑΕΚ Κ19!


Οι παίκτες της Ένωσης νίκησαν στη Θεσσαλία με 2-1 και αφιέρωσαν τα γκολ και τη νίκη, στην μνήνη του Μιχάλη Κατσούρη

Η ομάδα ποδοσφαίρου Κ19 της ΑΕΚ πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Βόλου, στο στάδιο «Όλγα Βασδέκη» για την 3η αγωνιστική της Super League. 




Οι παίκτες της Ένωσης μάλιστα, αφιέρωσαν τα γκολ και τη νίκη, στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε από Κροάτες και Έλληνες οπαδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Βόλο ΝΠΣ σε αγώνα για τη 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο «Ολγα Βασδέκη» στον Βόλο.



Ολη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τάσος Κοντορουχάς εκτέλεσε πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος) στο δοκάρι στο 47', όμως στο 54' άνοιξε το σκορ με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής. Το 0-2 έγινε στο 63' με σουτ του Γιάννη Βασίλα που εκμεταλλεύθηκε λάθος μεταβίβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Βόλος μείωσε στο 69' με διαγώνιο σουτ του Εντι Νταϊλάνι εντός περιοχής. Το 1-2 δεν άλλαξε ποτέ, αφού η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ στάθηκε καλά, ενώ στο 90' ο τερματοφύλακας Μάριος Μπαλαμώτης απέκρουσε το σουτ του Χρήστου Αλεξιάδη μέσα από την περιοχή.



Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αφιέρωσαν τα γκολ και τη νίκη στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη, σχηματίζοντας με τα δάχτυλα των χεριών τους το χαρακτηριστικό Μ.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Ψυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης (85' Διαμαντόπουλος) Κολιμάτσης (60' Πιτιλάκος) Μούτσα, Βασίλας, Γεωργέας (46' Κυρσανίδης) Κοντορουχάς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.