Header Ads


Έξαλλοι με τον Βράνιες οι Κροάτες! (pic)

Έξαλλοι με τον Βράνιες οι Κροάτες! (pic)


Δείτε πως πανηγύρισε την νίκη της ΑΕΚ, δείτε τι έγραψε..

Ο Όγκνιεν Βράνιες ανάρτησε δύο stories στον προσωπικό του λογαριασμό του Instagram, μέσα από τα οποία πανηγύρισε την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μάλιστα οι Κροάτες ήταν έξαλλοι μαζί του.




Μέχρι και το 90ο λεπτό η ΑΕΚ ήταν έξω από την συνέχεια στον δρόμο για τους ομίλους του Champions League. 

Ήταν σχεδόν στην… κόλαση ενός αποκλεισμού μέσα στο σπίτι της, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 



Όμως η ψυχή της νταμπλούχου Ελλάδας, της ομάδας του Αλμέιδα, ήταν πολύ βαθιά. Και με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, έκανε την ανατροπή της δεκαετίας, ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε μια πρόκριση… έπος. 

Το σκορ για την κροατική ομάδα το άνοιξε ο Σούταλο στο 45+2', ο οποίος μετά από επέμβαση του Στάνκοβιτς έκανε σε κενή εστία το 0-1. 



Στο 65' ο Λιούμπισιτς διπλασίασε τα τέρματα για τη Ντιναμό, ο οποίος από κοντινή απόσταση έκανε το 0-2.

Ωστόσο η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 90+2' ο Αραούχο μετά από κακό διώξιμο της άμυνας των Κροατών, με ένα όμορφο σουτ έκανε το 1-2 και έστελνε το παιχνίδι στην παράταση. Παρόλα αυτά στο 90+10' ο Βίντα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και έστειλε την Ένωση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πλέον η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βελγικής Αντβέρπ, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο, το οποίο είναι να μπει στους ομίλους του Champions League.


Μετά το τέλος αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες ανάρτησε δύο stories μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Μάλιστα ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δέχθηκε «επίθεση» από τους Κροάτες, καθώς σε ένα από τα δύο stories που ανάρτησε έγραψε τη λέξη «siluj», όπου σημαίνει βιασμός. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βράνιες κατέβασε και τις δύο αναρτήσεις που έκανε.  

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.