Header Ads


Η κίνηση Βίντα προς τους παίκτες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά το γκολ του!

Η κίνηση Βίντα προς τους παίκτες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά το γκολ του!


Ο Ντομαγκόι Βίντα εκτός του ότι δεν πανηγύρισε το γκολ που έστειλε την ΑΕΚ στα playoffs του Champions League στη συνέχεια έκανε μια απολογιτική χειρονομία προς τους παίκτες της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, σεβόμενος ότι στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ο Ντομαγκόι Βίντα πέτυχε το "χρυσό" γκολ του αγώνα με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, που χάρισε στην ΑΕΚ την πρόκριση στα playoffs του Champions League, αλλά στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους συμπατριώτες του.




Ο διεθνής Κροάτης εμφανίστηκε ως από μηχανής Θεός, και μετά την απόκρουση του Λιβάκοβιτς στο πέναλτι του Γκαρσία, πήρε την κεφαλιά για να γράψει το 2-2.

Ο Βίντα όχι μόνο δεν πανηγύρισε το γκολ που τρέλανε τους απανταχού φίλους της Ένωσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά σε δεύτερο χρόνο, όπως φαίνεται μέσα από το παραπάνω στιγμιότυπο σεβόμενος ότι έχει αγωνιστεί στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ ζήτησε "συγγνώμη". 



Προχώρησε σε μια κίνηση σαν να απολογείται στους συμπατριώτες του για το γκολ που πέτυχε.

Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Κροατίας για 1,5 χρόνο, από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2013, κι έχει πανηγυρίσει τρία τρόπαια.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.