Header Ads


Άνω κάτω η Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Τσακώθηκαν την ώρα του αγώνα Λιβάκοβιτς-Μπίστσαν

Άνω κάτω η Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Τσακώθηκαν την ώρα του αγώνα Λιβάκοβιτς-Μπίστσαν


Πριν η ΑΕΚ να φτάσει στην ισοφάριση, ο τερματοφύλακας της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, φώναζε στον Μπίστσαν να κάνει αλλαγές προκειμένου να οχυρώσει την άμυνα.

Μία από τις πιο ιστορικές προκρίσεις της πανηγύρισε η ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου, με την Ένωση να πετάει εκτός Champions League την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Πριν την ισοφάριση της η Ένωση πίεζε αρκετά, όμως μπροστά της έβρισκε τον απίθανο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς.




Ο ίδιος όμως δεν μπορούσε συνεχώς να βρίσκεται εκεί και για αυτό ζήτησε... εξωτερική βοήθεια. Πιο αναλυτικά, πριν οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν το 2-2, ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας ζητούσε επιμόνως από τον προπονητή της ομάδας, Ιγκόρ Μπίστσαν, να κάνει αλλαγές, προκειμένου να ενισχυθεί η άμυνα. Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη και ενώ ακόμα το σκορ δεν έδινε πρόκριση στην ΑΕΚ, ο Λιβάκοβιτς φάνηκε να φωνάζει στον τεχνικό του τη φράση «Πότε θα κάνεις τις αλλαγές;».




Λιβάκοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Βίντα για το γκολ» 



Μετά το παιχνίδι, ο Κροάτης τερματοφύλακας δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα φρόντισε να συγχαρεί τον Ντομαγκόι Βίντα για το τέρμα που πέτυχε. Αναλυτικά στις δηλώσεις του ανέφερε:



«Η καλή εμφάνιση μου δεν σημαίνει τίποτα. Μου ήρθε στο μυαλό το ματς με τη Σαχτάρ το 2019. Δεν ξέρω ποιο είναι πιο οδυνηρό. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μας πληγώνουν αυτά τα δύο παιχνίδια.

Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, ήταν άριστοι για 90 λεπτά. Καλώ πλέον τους οπαδούς μας να είναι στο πλευρό μας. Από την ερχόμενη Πέμπτη και μέσα από το Europa League να κατακτήσουμε κάποια από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα της ιστορίας μας. Δεν έχω λόγια για τις αποφάσεις του διαιτητή. 

Ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της καριέρας μας και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Θα ήθελα να συγχαρώ για ακόμη μια φορά τα παιδιά. Είμαι περήφανος για όλους. Επίσης συγχαίρω τον Ντομαγκόι Βίντα για το γκολ που πέτυχε και την πρόκριση».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.