Header Ads


Αραούχο: «Η νίκη ήταν για την οικογένεια του Μιχάλη» (pic)

Αραούχο: «Η νίκη ήταν για την οικογένεια του Μιχάλη» (pic)


Ο αρχηγός της ΑΕΚ αφιέρωση τη νίκη στο Ζάγκρεμπ στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη..

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ από τον σοβαρό τραυματισμό του, μπήκε ως αλλαγή στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αποδείχτηκε κομβικός. 




Ο αρχηγός της ΑΕΚ σε ένα μακροσκελές ποστάρισμά του ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να επιστρέψει, αφιέρωση τη νίκη στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη κι έστειλε μήνυμα πρόκρισης

Αναλυτικά όσα έγραψε:



Εδώ είμαστε πάλι μετά από σχεδόν 4 μήνες. Ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ που επέτρεψε η επέμβασή μου να γίνει από γιατρό της επιλογής μου. Ευχαριστώ Pedro Ripoll που είσαι εκεί κάθε μέρα! Ευχαριστώ το Tomas (φυσικοθεραπευτής) και ολόκληρη την ιατρική του ομάδα. Ευχαριστώ τον Miguel Ángel Ramirez που μου δάνεισε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου ώστε να συνεχίσω την ανάρρωσή μου και τον @raulqnt για τον χρόνο σου, φίλε. @belinda_personaltrainer επίσης κι εσένα που μπορούσες να ακολουθήσεις το πρωτόκολλο που είχαμε, Σώθηκες φέτος @ victoriglesias10 αλλά τα λέμε.

Ευχαριστώ τον Χρήστο Καρβουνίδη που έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να με ετοιμάσει γι’ αυτόν τον αγώνα και την ομάδα του @dimiphysio_ioannou @pavlidis_constantinos @lefterisgaitanos @ag.contarinis #Tom #Fabio και φυσικά στους φιλάθλους για τόσα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης, στο αυτούς τους μήνες που είμαι εκτός ομάδας. Το πρώτο βήμα έγινε χθες! Η νίκη για την οικογένεια του Μιχάλη και τα λέμε το Σάββατο.



ΥΓ: Άφωνος μαζί σου @abrahamelian @10nicogonzalezκαι ευχαριστώ τον προσωπικό μου γιατρό #Valen που με φρόντισε και κατάλαβε χωρίς να του εξηγήσω τίποτα, ότι ο μπαμπάς δεν μπορούσε να απολαύσει τίποτα σε αυτές τις διακοπές».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.