Header Ads


Η OPAP Arena πήρε μόνιμη άδεια λειτουργίας

Η OPAP Arena πήρε μόνιμη άδεια λειτουργίας


Από σήμερα η OPAP Arena έχει μόνιμη άδεια λειτουργίας - Η ΑΕΚ πέρασε επιτυχώς όλα τα τεστ της Περιφέρειας




Ο Ναός της ΑΕΚ πέρασε όλα τα τεστ από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας και από σήμερα έχει μόνιμη άδεια λειτουργίας 

Μόνιμη άδεια λειτουργίας διαθέτει πλέον η Αγιά Σοφιά! Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, σήμερα Δευτέρα (24/7) έπεσε η τελευταία υπογραφή που απαιτούνταν από τον Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιο στον τομέα Αθλητισμού στην Περιφέρεια, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο και πλέον, έκλεισε οριστικά και επίσημα το θέμα της μόνιμης αδειοδότησης που αφορούσε το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας, το οποίο θυμίζουμε πως θα φιλοξενήσει τον τελικό του UEFA Conference League για τη σεζόν 2023/2024. 




Η παραπάνω εξέλιξη της αδειοδότησης ήταν αναμενόμενη καθώς η ΑΕΚ είχε προχωρήσει σε όλες τις διαδικασίες και τα βελτιωτικά έργα που απαιτούνταν για να πάρει την μόνιμη άδεια ο Ναός. 

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβριο η Αγιά Σοφιά είχε λειτουργήσει με προσωρινή άδεια από την Περιφέρεια Αττικής μέχρι και τις 26 Μαρτίου. Με νέα της απόφαση στις 22/3/2023 η Περιφέρεια είχε γνωστοποιήσει την παράταση της προσωρινής Άδεια Λειτουργίας της μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023. Πλέον, η Αγιά Σοφιά έχει μόνιμη άδεια με κάθε επισημότητα! 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.