Header Ads


Οι οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ ζητούν αποζημίωση μετά τα επεισόδια στο Game 2 με την ΑΕΚ

Οι οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ ζητούν αποζημίωση μετά τα επεισόδια στο Game 2 με την ΑΕΚ


Οι οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ εξακολουθούν να ζητούν αποζημίωση για όσα συνέβησαν στο Game 2 των προημιτελικών στο Ολυμπιακό Μέγαρο Άνω Λιοσίων μεταξύ της ΑΕΚ και της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στις 12 Απριλίου, βίαια επεισόδια διέκοψαν το Game 2 των πλέι οφ του BCL μεταξύ της ΑΕΚ και της Hapoel Bank Yahav Jerusalem.

Πολλές ισραηλινές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι Έλληνες οπαδοί άρχισαν να πετούν αντικείμενα σε Ισραηλινούς οπαδούς. Σύμφωνα με τον Tomer Givati της Israel Hayom, ένας από τους θεατές τραυματίστηκε.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν κροτίδες στους φιλοξενούμενους οπαδούς, ενώ μια ισραηλινή σημαία πήρε φωτιά. Αρκετές παλαιστινιακές σημαίες εντοπίστηκαν επίσης στο στάδιο.

Αργότερα, Ισραηλινοί οπαδοί άναψαν φωτοβολίδες σε αντίποινα. Η BN Sports υποστήριξε ότι ακούστηκαν πολλές δυνατές εκρήξεις έξω από το γήπεδο λίγο πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, υπήρξαν πολλαπλές προσπάθειες να παραβιαστεί το τμήμα της Χάποελ.

Αργότερα, Ισραηλινοί οπαδοί άναψαν φωτοβολίδες σε αντίποινα. Η BN Sports υποστήριξε ότι ακούστηκαν πολλές δυνατές εκρήξεις έξω από το γήπεδο λίγο πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να εισβάλουν στο τμήμα της Χάποελ.

Ο αγώνας διεκόπη λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του δεύτερου οκταλέπτου. Υπήρξε μια αρχική έκκληση προς τους φιλάθλους να εγκαταλείψουν το στάδιο, αλλά το παιχνίδι τελικά συνεχίστηκε. Ως αποτέλεσμα, η BCL επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ΑΕΚ και επέβαλε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της να διεξάγονται στο κλειστό γήπεδο καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης σεζόν.
Η ελληνική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη καταγγελία στο CAS. Οι Ισραηλινοί οπαδοί, εν τω μεταξύ, δεν έχουν ξεχάσει τι συνέβη στα Άνω Λιόσια. 

Σύμφωνα με τον Χρήστο Τσάλτα του Sportal, οι 550 οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα τον Ιούλιο κατέθεσαν εξώδικα έγγραφα με τα οποία ζητούν συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να ζητήσουν αποζημίωση για τυχόν ζημία που υπέστησαν. Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν πολλές οικογένειες και παιδιά και στην επιστολή αναγνωρίζεται ο φόρος που τους έχουν προκαλέσει οι τραγωδίες, σημειώνοντας ότι ορισμένα από αυτά βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό την επίβλεψη ψυχολόγων.

Η Χάποελ έχει επίσης παράσχει ιατρικά έγγραφα στους φιλάθλους που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων. Οι οπαδοί στο Ισραήλ έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη αν δεν επιτευχθεί φιλική λύση.

Σε απάντηση αυτών των ισχυρισμών, η ΑΕΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά των οπαδών της Χάποελ και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ελληνική αποστολή κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ιερουσαλήμ. Ορισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων τραυματίστηκαν, όπως λένε, από αντικείμενα που εκσφενδονίστηκαν από το αντίπαλο πλήθος. 

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες ενημερώσεις για τον αγώνα ή να γνωρίζετε το tichu κανονεσ casinonet.gr, μπορείτε απλά να γυρίσετε σε αυτή τη σελίδα ανά πάσα στιγμή!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.