Header Ads


«Όχι» Μελισσανίδη σε πρόταση 11.5 εκατ. ευρώ για παίκτη της ΑΕΚ!

«Όχι» Μελισσανίδη σε πρόταση 11.5 εκατ. ευρώ για παίκτη της ΑΕΚ!


Ήρθε ελεύθερος και η ΑΕΚ θα είχε πάνω από 10 εκατ. ευρώ καθαρό κέρδος - Ο λόγος που είπε «όχι»
Πώς ο Μελισσανίδης πριν από τον Λιβάι τρέλανε την Λανς με την... χυλόπιτα για τον Μουκουντί αλλά και το τρελό κέρδος για την ΑΕΚ που... αρνήθηκε.




Όπως αναφέρει ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog.gr, ψάχνοντας την υπόθεση Λάνς - Λιβάι Γκαρσία... πέσαμε πάνω σε πληροφορίες από μια άλλη μεταγραφική υπόθεση, με εμπλεκόμενη πάλι την Λάνς, αυτή την φορά όμως, για άλλον παίκτη της ΑΕΚ. 

Κι αναφέρομαι στην παλιά, πλέον, ιστορία με τον Γάλλο στόπερ των " κιτρινόμαυρων". Τι διαφορετικό, λοιπόν, αλιεύσαμε; Πως η τελική προσφορά της Λανς στην ΑΕΚ για τον Μουκουντί ήταν 11.500.000 ευρώ, δεν ήταν δηλαδή ούτε 8 , ούτε 10 μύρια!




Συγκεκριμένα, 10.000.000 ήταν το transfer fee και 1.500.000 μπόνους στόχων. Προσοχή: για έναν παίκτη που πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ ως ελεύθερος, με την μεσολάβηση της Rogon και στοίχισε την σεζόν στον Μελισανίδη μόλις 700.000 ευρώ. Αναφέρομαι στις νετ αποδοχές του Μουκουντί (600.000 ευρώ) και στο μπόνους κατάκτησης του πρωταθλήματος που είχε βάλει στο συμβόλαιο του κι ανερχόταν στις 100.000! 

Δηλαδή η ΑΕΚ μέσα σε ένα χρόνο θα μπορούσε να είχε βγάλει από τον Μουκουντί κέρδος κοντά στα 10.800.000 ευρώ αλλά το αφεντικό της ξεκαθάρισε στην Λάνς πως ο Μουκουντί δεν παραχωρείται και έτσι απέρριψε την πρόταση της.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.