Header Ads


Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στο “St. James' Park”

Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στο “St. James' Park”


Χωρίς αγωνιστική δράση στη Super League αλλά με ένα κουπόνι πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (07/05). Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Premier League και το παιχνίδι Νιουκάστλ - Άρσεναλ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά στο Betarades.gr βρίσκετε προγνωστικά για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα αλλά και διοργανώσεις, όπως για eurovision στοίχημα.
 
35η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Νιουκάστλ να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς πανηγύρισε ακόμη μια νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά με 3-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον. Ήταν η τρίτη σερί νίκη και όγδοη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με 65 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης.
 
Από την πλευρά της η Άρσεναλ πήρε τη νίκη που είχε ανάγκη κόντρα στην Τσέλσι, της οποίας επικράτησε με 3-1 στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Είχε προηγηθεί ο διασυρμός από τη Μάντσεστερ Σίτι (4-1) αλλά και τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, θέλει σήμερα τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά στον πόντο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Νιουκάστλ βρίσκεται στο κορυφαίο μομέντουμ της σεζόν, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, έχει πολλούς πρωταγωνιστές, παίζει εντός έδρας και έχει κίνητρο. Έχει κίνητρο και η Άρσεναλ, που επίσης διαθέτει άνεση στο σκοράρισμα, αλλά ανασταλτικά κάνει «νερά» εδώ και 1.5 μήνα. Μπορεί να πάει ψηλά το σκορ, επιλέγουμε Over 3 σε απόδοση 2.10.
 
Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.