Header Ads


Νέα ενημέρωση Παναθηναϊκού: 17 κρούσματα κορωνοϊού πριν τον Ολυμπιακό!

Νέα ενημέρωση Παναθηναϊκού: 17 κρούσματα κορωνοϊού πριν τον Ολυμπιακό!


Δύο νέοι παίκτες βγήκαν θετικοί σήμερα και δύο αρνητικοί - Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

Καμία μεταβολή προς το… αρνητικό στο σύνολο των τεστ δεν σημειώθηκαν στα σημερινά PCR test που υποβλήθηκαν οι παίκτες. 

Ο αριθμός παρέμεινε εκεί που ήταν και χθες και η αγωνία στον Παναθηναϊκό μεγαλώνει για το ποιοι θα είναι διαθέσιμοι αύριο και γι΄ αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ανακοίνωσε αποστολή.




Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει κορονοϊός στον Παναθηναϊκό με τον κίνδυνο πλέον να μεγαλώνει καθώς πλησιάζει η ώρα του ντέρμπι που θα κρίνει το φετινό πρωτάθλημα. 

Η κατάσταση είναι ίδια και απαράλλαχτη εντός των τειχών στο Κορωπί με αρκετούς παίκτες να είναι ασυμπτωματικοί αλλά να μην σημειώνεται βελτίωση σε ό,τι αφορά τον απόλυτο αριθμό παικτών που βρέθηκαν θετικοί.

Κι αυτό διότι ναι μεν δυο παίκτες βγήκαν αρνητικοί, ωστόσο δυο νέοι παίκτες βρέθηκαν θετικοί και σχεδόν 24 ώρες πριν το ματς κανείς δεν ξέρει ποιες μπορεί να είναι οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς. Έξαλλου και μεγάλο ποσοστό από το σταφ αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και συνολικά ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης.



Γι΄ αυτό λοιπόν και ο Σέρβος προπονητής δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η Λίγκα έχει αποφασίσει να διεξαχθεί η αγωνιστική κανονικά, ενώ είναι άγνωστο προς το παρόν ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα και παρότι η θέληση για νίκη είναι τεράστια, υπάρχει ταυτόχρονα μεγάλη αγωνία για την υγεία όλων αλλά και την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών σε έναν υπέρ πάντων αγώνα που θα κρίνει τον ιδρώτα και την προσπάθεια όλης της σεζόν.

Τα 17 κρούσματα αφορούν μόνο τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κι όχι το υπόλοιπο σταφ καθώς εν γένει το ιικό φορτίο φαίνεται «ανεβασμένο» σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν δείχνει… πτωτική τάση.



Να σημειωθεί ότι ΟΛΑ τα τεστ που γίνονται στο Κορωπί είναι PCR κατόπιν εντολής της διοίκησης από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν και συγκεκριμένες ενδείξεις για τα ιικά φορτία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.