Header Ads


Στοίχημα: Καλοπληρωμένο G/G στο ντέρμπι του Φαλήρου

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο G/G στο ντέρμπι του Φαλήρου


Πλούσιο το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτή την Κυριακή (23/04), με δράση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και εντός συνόρων για τη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ. Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό από τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, που μπορείτε να δείτε με όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.
 
Από νίκη με 2-1 στον εντός έδρας ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ προέρχεται ο Ολυμπιακός, που αποκλείστηκε, όμως, από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Είχε προηγηθεί η ήττα (2-0) στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η μοναδική στα 10 τελευταία παιχνίδια, όπου είχε απολογισμό εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 2-2 με τον Άρη. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (61 τέρματα), έχει, όμως, θέματα στην άμυνα, έχοντας δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς.
 
Χωρίς επιπτώσεις η πρόσφατη ήττα (2-1) της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, καθώς πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες στη Σούπερ Λιγκ, με πιο πρόσφατη αυτή (3-1) επί του Άρη. Τα πάει καλά και μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Έχει σκοράρει,μάλιστα, στις δέκα από τις έντεκα πιο πρόσφατες εξόδους, με μοναδική εξαίρεση την ήττα (2-0) από τον ΠΑΟΚ.
 
Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό, που θα παίξει επιθετικά, ενώ και η η ΑΕΚ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Αναμένεται το παιχνίδι να έχει ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.
 
Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα στοιχηματος της Κυριακής στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.