Header Ads


Πρόβλημα με Σιντιμπέ και Άμραμπατ στην ΑΕΚ!

Πρόβλημα με Σιντιμπέ και Άμραμπατ στην ΑΕΚ!


Σοβαρό πλήγμα για την ΑΕΚ - Πόσο καιρό θα μείνουν έξω - Πόσους αγώνες θα χάσουν

Δύο πολύ μεγάλα πλήγματα άφησε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ, καθώς οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Νορντίν Άμραμπατ έχουν υποστεί θλάσεις που ίσως τους κρατήσουν μέχρι και έναν μήνα εκτός δράσης!




Πύρρειος τείνει να αποδειχθεί η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Νορντίν Άμραμπατ υπέστησαν και οι δύο θλάσεις, οι οποίες ενδέχεται να τους κρατήσουν μέχρι και για έναν μήνα εκτός δράσης για την Ένωση!

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 82ο λεπτό του αγώνα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο, η οποία φαίνεται πως δεν είναι ελαφριά. Αυτό σημαίνει ότι ο Αλμέιδα πιθανότατα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γάλλο μπακ τουλάχιστον για τα επόμενα παιχνίδια με Βόλο και Άρη για τη Stoiximan Super League και Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.



Ο Νορντίν Άμραμπατ, από την άλλη, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλό, σημείο του σώματος που είναι αρκετά απαιτητικό, επομένως υπάρχει περίπτωση και αυτός να λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα, δημιουργώντας έναν ακόμη «πονοκέφαλο» για τον Ματίας Αλμέιδα, που βλέπει δύο βασικά στελέχη του να βγαίνουν εκτός δράσης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.