Header Ads


Ο Ολυμπιακός «δίνει τα κλειδιά» στον Ανιγκό, τέλος ο Μίτσελ!

Ο Ολυμπιακός «δίνει τα κλειδιά» στον Ανιγκό, τέλος ο Μίτσελ!


Τι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός - Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού αναλαμβάνει στη θέση του Μίτσελ..

Ο Μίτσελ υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη και ο Ζοζέ Ανιγκό είναι εκείνος που θα αναλάβει να καθοδηγήσει από τους πάγκο τους Πειραιώτες στον πάγκο με τον




Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στα playoffs της Stoiximan Super League αφού με την εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου στην πρεμιέρα μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή (εκμεταλλευόμενος το 0-0 στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός) όμως η δεύτερη αγωνιστική "πλήγωσε" τους ερυθρόλευκους.

Και αυτό γιατί υποχρεώθηκαν σε οδυνηρή ισοπαλία με 2-2 στο "Καραϊσκάκης" απέναντι στον Άρη που δεν τους επέτρεψε να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση (έμειναν στο -3), με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει γκρίνια στον οργανισμό και να σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις.


Αυτές αφορούσαν τον κουμανταδόρο στην άκρη του πάγκου, με τον Μίτσελ να αδυνατεί να διαχειριστεί την έντονη πίεση και κριτική προς το πρόσωπό του και να υποβάλλει την παραίτησή του το απόγευμα της Δευτέρας (3/4).



Το γεγονός αυτό έφερε συναγερμό στις τάξεις των ερυθρολεύκων αφού ακολουθούν δύο ματς-φωτιά αυτή την εβδομάδα στη μάχη του τίτλου, με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο την ερχόμενη Τετάρτη (05/04, 21:00, COSMOTE Sport 1) και με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στην "Λεωφόρο" (09/04, 21:00, COSMOTE Sport 1), με τον διάδοχο του Ισπανού στον πάγκο να είναι ο Ζοζέ Ανιγκό.

Ο 61χρονος Γάλλος ήταν από τον περασμένο Σεπτέμβριο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ενώ πλέον βγαίνει μπροστά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πειραιώτες από το πόστο του πρώτου προπονητή.

Έναν ρόλο που γνωρίζει άριστα, αν αναλογιστεί κανείς πως στο παρελθόν είχε βρεθεί στον πάγκο της Μαρσέιγ, μέσα από δύο διαφορετικές θητείες (2003-04 & 2013-14), ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής και στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια, στους πάγκους του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου.



Σημειώνεται ότι ως προπονητής της Ολιμπίκ, ο Ανιγκό την είχε οδηγήσει το 2004 στον τελικό του Κυπέλλου UEFA και ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ένα πρωτάθλημα, τρία Κύπελλα και πέντε παρουσίες στο Champions League και τέσσερις στο UEFA, ενώ τον Οκτώβριο του 2019 είχε αναλάβει επικεφαλής του σκάουτινγκ της Νότιγχαμ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.